VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I DET ENKLA BOR DET VACKRA

Inlägget är i samarbete med Hörnan/thebagshop.se


Vilken mysig dag vi hade igår, jag och minisarna. Mange grejade med sitt och Elion var bollkalle till a-laget. Så jag, Idun och Aston gjorde en kombinerad utflykt och fixa-dona-tur. Det var några små to do’s kvar inför vår resa och de ääälskar att åka buss. Jag försöker att njuta in såna stunder lite extra, att liksom vara lycklig för det lilla. Det är för ofta man (jag) gärna rusar på i 110 och glömmer bort just det, att vara i stunden. Jag tycker att det är lättast att landa tillbaka i just det enkla och att det faktiskt är mer än tillräckligt när jag är med Idun och Aston, eftersom de är väldigt duktiga på att hitta glädjen i väldigt enkla ting (var likadant med Elion när han var liten men det tåget har passerat). Jag älskar det och försöker ha det som motto, att vara i stunden, vara mindful. Bara vara.


hornan i laholm thebagshop.se

Jag invigde en ny väska från Hörnan/thebagshop.se, kanske jordens mysigaste butik med väskor och accessoarer. Jag har ett samarbete med dem och kommer visa mina höstfavoriter i väskväg framöver. Denna är i märket Ulrika design. Crossover-väskor är min stora last!


Strosa på stan är något jag ska göra oftare i höst! Köpa något litet som behövs och ta en lunch eller fika. Det är ju det här jag har glömt av lite de senaste åren känner jag, när jag varit working study mum. Som jag sagt ofta det sistone – njuter för fullt av att ”bara” jobba igen. Även om jag tycker att nätshopping är guld värt är det väldigt mysigt att handla i fysiska butiker emellanåt också. Hörnan i Laholm skulle jag gärna besöka! Någon som varit där?


  F8BD68BA-B4F5-4A90-88B1-5B3D5DBA9019

Tillsammans – our favorite place to be.


6844692B-0BAF-4495-947A-F6823AA629AC

Det blåste rätt friskt men i solen var det härligt även om det är sådär krispigt i luften som det blir när hösten har knackat på. Vi handlade pysselböcker och nya pennor. Flygplansgodis från Go banana och ja det var nog det? Lunch åt vi också förstås. Apoteket hade jag på min lista med men det orkade jag inte (fixade idag) med så vi åkte bussen hemåt igen istället.


7C032EB4-DE0C-4674-B89F-3C4E6D0987E1

På tal om att uppskatta det enkla, till och med i väntan på bussen hittar de små något att sysselsätta sig med. Det roligaste som finns tycker mina barn är att vara på olika lekplatser och vi brukar försöka varva mellan olika. Är det bara mina barn som inte väljer leksaker i första hand utan hellre leker i naturen? Stenar, pinnar, jord, vatten är riktiga höjdare. Hink och spade är bra tillbehör, men leksaker är inte lika viktiga. Elion var också likadan, vet inte hur mycket onödiga leksaker han har haft i sitt rum? Sedan många år tillbaka är det endast och verkligen bara fotbollar som används.
Kommentarer


  1. elin 17 september, 2019 on 16:40 Svara

    var är din jacka och tröja ifrån? 🙂

    • Evelina 18 september, 2019 on 18:33 Svara

      Tröja och jacka från Lindex ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna