VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTER IGEN!!

Idag har jag haft min absolut mest fullproppade jobbdag hittills tror jag. Jag har varit helt sjuk produktiv men jag ska erkänna att det gjorde mig negativt stressad på förmiddagen. Hade liksom scannat av det jag behövde göra innan jag gick hem, och bara det insåg jag skulle vara på gränsen att hinna. Så då är det inte jättehärligt när det dyker upp oväntade saker som också måste göras. Har dock världens bästa chef som lugnt sa att jag hinner det jag hinner och resten får jag lämna vidare. Och världens bästa kollegor som frågade om de kunde hjälpa mig med något. Så lite jobb gav jag motvilligt bort, för jag vill ju egentligen göra det jag ska i mina ärenden. Funderar lite på om det är för att jag vill ha kontroll, men tror också det har lite att göra med att jag vill finnas där för mina klienter. Helt klart något jag får träna på och jobba med, att utan dåligt samvete släppa på arbetsuppgifter. Men ändå, även efter en sån här dag känner jag bara hur mycket jag trivs med just det här jobbet! Det är lycka för mig. Jag behöver den stimulansen. Jag behöver kollegor runt om mig. Men jag behöver också få ha valmöjligheten att kunna stänga in mig på mitt kontor och skriva non stop om jag vill och behöver det. För mig är det så svårt att förstå alla dom i klassen som absolut inte vill jobba med myndighetsutövning (ganska många). Men jag tänker samma om vissa socionomyrken och det är väl det som är charmen, att det är ett så himla brett professionsfält. Min utbildning är den bästa investeringen jag gjort i mig själv tror jag, jag tror det är så otroligt viktigt att få jobba med något man brinner för.


Men nu alltså – S E M E S T E R ! ! ! ?☀️


A6EAEBCD-3809-4B4C-B024-8DEE54839F93 E404943D-6D5B-45F1-9A29-F0EA83581062

Har ju glömt att visa er vad vi gjorde dag två på vår barnfria helg förra helgen! Vi högg ner det gamla päronträdet på baksidan. Och vaddå då kanske du tänker nu? Men det speciella och minnesvärda i det hela är att jag i bröllopsdagspresent fick ett syrenträd! Alltså den lyckan. Symboliskt för blomsterbröllop sådär, och jag har velat ha syrener i trädgården sedan vi tog bort den felplacerade busken som stod i trädgården när vi flyttade in. Insåg dock att jag inte fotat mitt fina syremträd (som är vääldigt litet haha) så det får ni se en annan gång helt enkelt. Alltså jag är verkligen sämst på att fota nuförtiden?!


127BFEDB-93D4-406D-9B31-99F02F95139F

På kvällen cyklade vi som kvällen innan in till centrum och himlen längs Vättern var vacker som få. Nu är det verkligen höst på riktigt, vinden är kylig även om det fortfarande är varmt i solen och det är dags att ställa om mentalt till årets sista månader. Höstkängor och höstjackor. Men först tar den här familjen en tripp till Spanien!


KramKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna