VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RESEREDO!

Sådär, tror det mesta är i ordning inför avresa imorgon. Känns som att jag inte gjort något annat än att tvätta och packa den här helgen men det är ju såklart en hel del att ta med för fem personer. Vi kommer att bo i ett fullt utrustat hus, men jag vill ändå inte känna att vi behöver tvätta utan tar med så att det kan räcka hela vistelsen, om inget oväntat händer.
 
Husvakt är förberett och fixat, barnen är förväntansfulla och jag tror faktiskt att Idun har lite resfeber. Hon är den som precis som mig vill veta vad det är man ger sig in på, så jag tänkte ikväll när hon var lite (mycket) fnissig att hon nog under den ytan var nervös också. Jag var också väldigt nervös inför resor när jag var yngre även om jag nu knappt förstår att vi ska resa imorgon och inte ens är det minsta pirrig!? Elion och Aston är mer relaxed vad gäller sådant tror jag. Speciellt Elion, han är lugnet själv vad gäller det mesta. Sen har han rest ganska mycket också, mycket mer med sin pappa än med mig, efter de resorna när han var liten och jag och F reste ihop med honom.
 
IMG_2309

Tavelvägg på plats i ”nya” matdelen. SÅ nöjd med den grå färgen! Ska hitta rätt hylla att ha på väggen till vänster om denna också, och så ska två större tavlor upp på andra sidan fönstret. Pinnstolarna ska ut till stugan så nya matstolar blir det med! Har en modell jag funderar på och som det lutar åt…

 

Härligt med lite nytt även i radhuset. Det kom ut ett hus på hemnet som jag skulle kunna tänka mig, men så är visningen när vi är iväg. Och dessutom kan jag ju inte flytta ifrån mitt syrenträd nu heller haha… Nej då. Jag tror att detta huset blir mer än perfekt sen efter en total makeover.

 

Puss & Kram!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna