VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PAPPAN SOM VABBAR PÅ MIN VECKA


73A09E34-E8F2-4139-9E70-4C03C266EF10

Ännu en dag på mitt älskade jobb avklarat (och jag fick till en lunchträning) ????


Jag har haft en ganska lugn och skön start sedan jag började på heltid i juni, men nu känns det att det har klumpat ihop sig lite eftersom jag egentligen inte hinner med allt jag vill innan fredag. Men. Så kan det ju alltid vara att det dyker upp oväntade saker och jag får göra så gott jag kan helt enkelt. Meeen det är dålig tajming att jag missar en hel vanlig arbetsdag imorgon när det är utbildning hela dagen.


Elion stackaren blev sjuk idag. Jag satt i möte när hans lärare ringde så när jag kom tillbaka igen hade jag flera missade samtal från henne och Fredrik, samt meddelande från Fredrik. Han hade åkt och hämtat Elion och vabbar med honom idag och imorgon. Alltså så fantastisk är han! Jag behövde liksom inte ens fråga. Att han hämtar honom om inte jag går att få tag i är såklart rätt naturligt, men att ta vabbandet så självklart… Det är verkligen otroligt fint av honom. Jag hade tänkt fråga honom idag om han vill passa på att ha Elion några dagar den här veckan, eftersom det blir nästan tre veckor med mig annars (denna plus nästan två i Spanien). Hade väl inte tänkt det under såna här omständigheter i och för sig, men nu får de ju tid tillsammans. OCH risken att minisarna smittas minskar. Vi vill inte resa iväg sjuka på måndag så håll tummarna för att det går över snabbt för Elion och att ingen smittas.Kommentarer


 1. -Jenny- 11 september, 2019 on 21:23 Svara

  I Göteborg går det SUPERMYCKET influensa/förkylning. Mycket mer än normalt tycker jag. Känns som vabruari nästan. Många vuxna är dåliga också.

  Vår 6-åring blev snuvig men inte alls påverkad. Sedan blev jag dunderdålig och sen var det mannens tur. Nu är lilla 4-åringen snuvig. Men våra barn har inte varit sjuk-sjuka. Vi haf inte vabbat. Det är bara vi vuxna som mått pyton. Hoppas att ni klarar er!

  • Evelina 11 september, 2019 on 22:16 Svara

   Usch jag tycker också att det är väldigt mycket sjukdomar?! Vi hade också något influensaliknande förra veckan var det väl? Eller förrförra? ? i alla fall så är det nog någon magsjuka den här gången, Elion mår illa och känner sig febrig ?
   Kram och krya på!

 2. Anna 12 september, 2019 on 07:36 Svara

  Åh, var är tröjan ifrån? Ser så fin ut!

  • Evelina 12 september, 2019 on 10:08 Svara

   H&M ? superskön ??

 3. Mikaela 12 september, 2019 on 11:05 Svara

  Vilken fin föredetta man du har och Elion pappa.Det är ju verkligen ingen självklarhet.Min kommer inte ens på skolavslutningar eller utvecklingssamtal.

 4. christel 12 september, 2019 on 16:21 Svara

  Härligt med en ansvarsfull pappa som gör allt för sitt barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna