VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BUSY DAY

Hej i tisdagen! Min dag har rusat förbi fullproppad med möten, telefonsamtal, skrivande och ett föräldramöte på Elions skolan innan jag fick komma hem vid strax innan 19. På lunchen var jag också i full fart så jag ligger minus på återhämtning men det tar jag igen ikväll i soffan. Haha alltså…. Åkte in till polisen för att hämta ut barnens pass under lunchen. Att åka efter jobbet vid 16 är ingen höjdare med tanke på de trafikköer som blir i centrum då, och dessutom är det bara öppet två dagar efter 16 och vi turas om att jobba över flera dagar den här veckan så det behövde liksom göras. I alla fall, kom dit, tog nummerlapp och det blev min tur. Så har jag glömt barnens gamla pass! Så retligt. Jag sa till personen som hjälpte mig, efter att vi konstaterat min tabbe vid pass nummer ett, att då kan jag inte hämta ut de andra passen heller. ”Har du inte med de passen heller?” frågade hon och jag fick bita mig i tungan för att inte kommentera det. Tänker att antingen glömmer man glömmer alla, eller tar med alla? ??

 

Imorgon ska jag också försöka komma hem på lunchen för en hemmaträning (stannade till och åt hemma efter mina två turer till centrum. Ja, jag åkte tillbaka direkt haha). Har ändå varit flitig med att röra mig de senaste månadern och det känns framför allt i ryggen. Eller rättare sagt, jag känner inte av ryggen. Mitt kontorsjobb gör att jag får ont i den om jag inte håller igång tillräckligt. Senaste tiden har jag lagt in en större dos vardagsmotion. Cyklar mycket mer och försöker välja cykel även när jag är i tjänst. Igår cyklade jag till och från ett möte i centrum = drygt 1 mil tur och retur. Bra för kropp men också miljön såklart. Det tar ju dessutom inte mycket längre tid än stt åka bil eller buss heller så mim enda ursäkt brukar vara för dåligt väder, utöver det uppenbara i krasslighet. Hatar verkligen att cykla i regn och blåst.

 

Långsiktigt tänk vad gäller träning och kost tror jag mycket på. Samt att lite träning är bättre än ingen. Och ännu bättre, att lite ofta är bättre än mycket en kort period. Nästa vecka ser jag fram emot att utnyttja svärföräldrarna för morgonpromenader längs stranden, vilken start! 3 arbetsdagar kvar, varav en kursdag ✌?

 


Kommentarer


 1. Victoria 11 september, 2019 on 12:37 Svara

  Vad konstigt att du behövde de gamla passen. De har väl ändå gått ut? När jag skulle hämta mitt ny försökte jag lämna in det gamla, men de ville inte ha det, men erbjöd sig att slänga det åt mig ?

  • Evelina 11 september, 2019 on 19:28 Svara

   Nej passen hade inte gått ut, men vi bytte efternamn förra sommaren ☺️
   Haha ja det är väl det de gör om man lämnar in det ? jag behåller gärna barnens gamla pass men de måste ju klippa i dom lite innan man får dom.

 2. Johanna 11 september, 2019 on 17:57 Svara

  Konstigt! När jag hämtade ut mitt nya pass(tidigare i år) så behövde jag inte lämna in mitt gamla då det inte var giltigt längre ?

  • Evelina 11 september, 2019 on 19:24 Svara

   Vi behövde lämna in barnens gamla eftersom de fortfarande är giltiga vad gäller datum. Men eftersom vi bytte efternamn förra sommaren stämmer inte uppgifterna på passen längre ☺️

   • Johanna 11 september, 2019 on 22:17 Svara

    Jag hade lite otur när jag tänkte där, känner jag ????‍♀️

    • Evelina 12 september, 2019 on 10:09 Svara

     Ändå bra reflektion tänker jag! ☺️ Är ju inte så ofta man byter pass pga. nytt efternamn ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna