VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPY HELG

Det var en underbar känsla att vakna mycket mindre förkyld idag. Kände mig som en levande och tänkande människa igen haha.


Efter en rolig dag på jobb var det dags att ta helg, snabbhandlade på vägen hem. Letade efter kräftskivehattar men kom hem med annat istället.


8B87A057-1BA6-47F6-85BD-024B082DA818

Blommor till exempel! Hade helst velat åka till en blombutik men idag fick blommor från mataffären duga.


2A4A65F3-72DD-4B15-9163-959B8D32F44C

Vi fick till en liten kräftskiva trots bristen på hattar. Svärfar joinade och alla utom jag gillar skaldjur. Alltså jag klarar inte riktigt av alla spröt, ögon och ja… Det hände något när jag jobbade på babyproffsen när jag var gravid, och de hade räkor i akvariet. Aldrig sett levande räkor innan dess, men sedan dess har jag inte riktigt klarat av skaldjur. SÅ himla gott tycker jag inte det är heller för den delen. Men speciellt Mange och Idun älskar skaldjur så det var ju klart värt det ändå. Ja svärfar gillar det med och Elion tycker om räkor. Jag uppskattade sällskapet och härliga samtal mest. Svärfar är en helt underbar människa!


Imorgon väntar fotbollscup och frisörbesök, ser fram emot båda väldigt mycket ?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna