VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTFRÄSCH I HÅRET!

Något jag har sett fram emot väldigt länge var dagens frisörbesök. Jag hade nästan bestämt mig för att bli ljusare, färgjustering med slingor av något slag hade jag bokat i alla fall. Ville verkligen bli av med mitt trista hemmatonade hår. Nu har jag lovat mig själv att bara ta hjälp av min frisör för att ändra håret ljusare eller mörkare, blir ju sån otrolig skillnad så värt varenda krona.


918F882B-8AA0-4BBE-AF9E-6E4D92AD451D

Resultatet. Mycket nöjd! Vill nog gå åt ännu lite ljusare, men detta var så ljust det kunde bli idag för att behålla kvaliteten på håret.


B12420B0-A6F0-4538-BF3B-2CB43E5DC587

Minns ni att jag skrivit om kärlekens fem olika språk? Tycker det är så häftigt och något jag tror på finns, detta är från ett nummer av Amelia som jag läste när jag satt med tusen folieslingor i håret under värmefläktarna.


Det handlar inte om att man inte passar ihop eller att förhållandet inte funkar om man pratar olika kärleksspråk (jag och Mange pratar ganska olika språk), utan att man behöver ha förståelse för varandras ordinarie kärleksspråk. Det är nämligen ett av dessa fem som är ens primära, men man kan ha fler (alla är bra att ha i sin kärleksrelation men de man har minst behov av ses mer som en bonus). När man vet vad den andra personen behöver för att känna sig sedd och älskad och visar det på det sättet som är viktigt för personen i fråga – även om det inte är det sätt man själv värdesätter högst – visar man ju att den andra är viktig och älskad.


FF2A3C8E-613F-4C9C-B179-916CF1EB5B5A

Ja vilket kärleksspråk pratar du? Jag har gåvor som ”modersmål”. Tid tillsammans är mitt andraspråk men fysisk beröring är inte långt därefter alltså. Bekräftande ord är det språk jag kan allra sämst. Här krockar jag och Mange lite, för hans primära kärleksspråk är tjänster (han visar mig på sååå många sätt att han älskar mig genom att göra saker för mig) vilket ju blir mitt fjärdespråk. Och mitt första språk gåvor tror jag är hans sista haha, det tycker han är väldigt oviktigt. Men han tränar på mitt primära kärleksspråk, och jag tränar på hans. Tid tillsammans och fysisk beröring tror jag dock vi talar exakt lika bra.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna