VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOPP 3 IDAG

Vilken dag! Om jag var knockad av förkylning idag var det ändå ingenting mot hur jag har känt mig idag. Ingen feber men tung i huvudet, nysningar, rinnande ögon och näsa. Hade underlättat om jag hade kunnat börja senare eller sluta tidigare men hade utspridda möten som alla kändes viktiga. Jag åkte hem över lunchen i alla fall eftersom jag ändå hade ett ärende där. Och tur i oturen blev mitt sena möte inställt så jag behövde i alla fall inte vara kvar till 17 som planerat.


5386F7B0-5169-4374-9283-ED6D8629287F

Läppstift och nagellack piggade upp extra idag med allt snorande när man känner sig allt annat än fräsch ????


F62F2195-7836-4AD2-8E42-88FD5D048393

Och godis! Försöker att inte äta godis på veckodagarna men efter lunchen kände jag mig såhåå seg att det bara var ett måste att testa med lite socker. Denna nya mentosen var mycket god, rekommenderas starkt ??


Tillbaka till soffan och slötittande på Netflix. Livets sista avsnitt av Orange is the new black.


Kram på dig!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna