VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VABELIVAB

Det blev en VAB-onsdag idag. Elion är sjuk idag också. Ja igår med, men då lyckades jag och Mange pussla lite och ingen vabbade i den meningen eftersom Elion kunde vara hemma själv ca 2 timmar. Men idag fick det bli så här. Jag är ju själv rätt krasslig (dock ”bara” förkyld så inte sjukskrivningsmaterial) så ändå bra tajming, om det nu finns det haha.


Tycker det är lite ”svårt” att vabba med ett större barn. Omvårdnadsbehovet är inte lika stort som för en 3-åring men å andra sidan är man inte jättestor när man är snart 10 heller. Speciellt inte när man är sjuk. Men han klarar ju sig mycket mer själv och jag försöker hålla mig sysselsatt när han inte behöver mig. Har rensat Astons garderob och tvättar för fullt. Pysslar även med att sortera foton och lägga över bilder till ett extra ställe som försäkring ifall datorn skulle ge upp eller bilderna på annat sätt skulle försvinna därifrån. Det är en sådan där sak jag tänker ofta att jag ska ta tag i, men så var det visst över ett år sedan sist. Och något annat jag verkligen, verkligen borde ta tag i är att beställa foton och förstoringar på tiden efter Aston i magen. Han finns på riktigt bara med på en enda bild och det är en familjebild från framsidan på en gammal almanacka jag hade. Inte ens ett riktigt fotografi alltså. Det måste det bli ändring på, vill ha några ordentliga familjebilder och bilder på barnen på väggarna hemma men även något foto på mitt kontor.


IMG_7083

Berättade för Idun i morse att jag ska till frisören på lördag och bli ljus i håret igen, precis som hon och killarna (ja inte Mange då obviously som är närmast svarthårig haha). Det gillade hon! Detta är en bild från 2016 tror jag, det ser jag bland annat på tjockleken på mitt hår haha. När man är gravid och en tid därefter är ju håret oftast tjockare eftersom gravidhormonerna gör att man inte tappar håret på samma sätt. Detta är några månader efter jag var gravid med Aston, eller ja han var nästan 6 månader och jag hade precis börjat plugga igen. Men de där gravidhormonerna finns ju kvar i kroppen ett bra tag efter graviditeten är slut. Mitt hår påverkas verkligen av hur jag mår och hormoner!
Kommentarer


  1. Sandra 30 augusti, 2019 on 05:36 Svara

    Jag är livrädd att bilder ska försvinna! ?Vi har en uppsättning av bilder på både dator och hårddisk hemma. Sen har vi också lagt en hårddisk hemma hos min pappa som extra säkerhet, ifall huset tex skulle brinna ner, så har vi ändå kvar bilderna hos honom.

    • Evelina 2 september, 2019 on 21:51 Svara

      Smart! Ska också ha på andra ställen än bara hemma, har samma rädsla som du ?? kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna