VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGONFÖRSTÄRKNING

I vanliga fall åker Mange hemifrån redan vid 06, dvs. han går upp ungefär en timme före mig. Idag skulle han på ett möte nära hemmaplan så vi gick hemifrån före honom. Ovant men mysigt. Ja alltså att vara hemma och vakna tillsammans på morgonen haha. Gör mycket att vara två på morgonen, speciellt som idag när det blev lite oväntade morgonsysslor med ett av barnen.


Min megaförkylning håller i sig och jag bara hoppas att det stannar hos mig och att det inte blir värre. Är ju inte sjuk-sjuk. Usch, minns för några år sedan när jag och de små var förkylda typ hela tiden. Alltså hela tiden. Första året på förskolan med barn på två olika avdelningar var inte att leka med. Eftersom Idun och Aston började på förskolan samtidigt hade ju inte Idun vant sig vid förskolebacillerna som storasyskonet annars oftast hinner göra. Tror mitt immunförsvar var förstört pga stress, om det kan bli det, och att det var därför jag fick allt de fick. Jag började ju till och med fundera på typ mögel i huset eller andra orsaker men kom aldrig fram till något plus att jag blev ju återhämtad.


DB7B8FE3-2E64-4A66-BA3A-D9A4924BDC45

Längtar till mitt frisörbesök på lördag, håret är riktigt trist nu både vad gäller kvalitet och färg ?


Idag är jag extra tacksam för allt jag har. Framför allt mina fina, välmående och trygga barn. De kommer inte av sig självt, så alla vi som kämpar på så gott vi kan med att vara mammor och pappor trots alla utmaningar det också innebär – vi är grymma! Ingen är perfekt och alla gör vi fel, men det är också mänskligt och det viktigaste är att vi alltid alltid finns kvar vid barnens sida oavsett vad. Att strössla med kärlek och engagemang. Att älska villkorslöst.Kommentarer


  1. Therese 27 augusti, 2019 on 21:40 Svara

    Tack för de peppande orden! Det är verkligen så att man varje dag försöker sitt bästa för att barnen ska må bra. Jag lyssnar gärna på musik, så känns det lättare. Ett tips är Jung. En ”ny” svensk duo. Så bra musik o texter. Värt att lyssna på!

    • Evelina 2 september, 2019 on 21:51 Svara

      ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna