VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EFTER ARBETSDAGEN

Veckans första arbetsdag är förbi för min del. Egentligen säger/skriver jag jobbdag men jag tänker att ordet jobb antagligen kommer från ordet jobbigt? Och jobbigt är långt ifrån det jag känner på morgnarna när jag ska dit. Tycker ju det är så fruktansvärt givande och spännande – varje dag. Arbete är mer neutralt laddat? Eller så kan man bara tycka att ens jobb är roligt ?

 

Även för barnen är veckans första dag på bortaplan genomförd, och med något nytt för samtliga tre. Elion börjar fyran och Iduns och Astons avdelningar har bytt namn. Vi är taggade för hösten! ??

 

42E50CD2-59D4-4031-AC81-107209943D38

Något jag tycker är en helt okej aktivitet efter arbetsdagen är att lägga mig på soffan medan mannen lagar mat hehe. Idag blir det kolt potatis, panerad torsk, kokta ägg och stuvad spenat enligt mitt önskemål. Alltså vad GOTT! ????

 

Kram!

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna