VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNDAG

Måndagsstatus: pigga och glada barn ger pigg och glad mamma! Otroligt välplanerat av universum att lägga Elions sista sommarlovsdag med planeringsdag på förskolan. Det vill säga alla barnen lediga! De startade dagen på bästa sätt med sovmorgon till 08 ??

 

Dagen so far: har fixat pass till alla tre barnen och har nu landat på leklandet för lek innan lunch.

 

15482330-2771-472E-86C1-77B7CFF5DF0E

 

Resten av dagen: läkartid med Idun samt fotbollsmatch senare i eftermiddag. Elion ska gästspela med 08:orna! Jag ska få till en långpromenad också ikväll tänkte jag.

 

Veckan i övrigt: känns som det bara kan bli bra med kortvecka och slut på det konstanta regnandet som var förra veckan. Rätt skönt att det är skolstart ändå, vi jobbar ju för fullt och Elion har inget fritids. Sen är rutiner och vardag rätt skönt med tycker jag på något sätt! En lunchträning i veckan ska bli en ny rutin för mig från och med nu. Ser fram emot en helg helt utan planer också, saknar nästan stugan efter en helg utan hehe. Och då var det bara prick en vecka sedan jag och Mange hade lite egentid där ute!

 

Önskar DIG bästa måndagen! ?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna