VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB

Idag har vi premiär för riktig VAB. Jag skriver riktig eftersom när jag pluggade gick det inte att vabba som nu. Jag har under hela studietiden prioriterat lediga helger med familjen, så jag satt ofta med något plugg även på dagar jag var hemma med sjuka barn. Men nu så. Regelrätt VAB är det som gäller idag. Och vad skönt det är att inse att jag inte behöver ta tag i något skolarbete, utan kan fokusera på att ta hand om min lilla Idun. Men hon är rätt pigg den där Idun. Tror hon säger mamma ungefär 50 gånger i minuten haha… Skönt när det vänder snabbt igen! Hon hade feber när hon kom hem från förskolan igår och mådde dåligt inatt.

 

 

a664a7ea-49fa-4888-afa9-1d379c8635bc-1.jpg

Det var bestämt farmordag idag, och Aston ville dit även om Idun får vara hemma med mig. Så skön stil, foppatofflor och simglasögon hehe. Elion hade köpt presenter till minisarna när han kom hem från Norrland, bland annat de här simglasögonen. Omtänksam storebror!!

 

Nu kurerar vi oss i soffan med kex och godis

 

Jag funderar på att träna, Idun har sagt att det går bra. Hon vill läsa i sin nya tidning. Sådana här vabbdagar är ju faktiskt rätt mysiga, när sjukdomen är rätt harmlös och fokus blir just mys.

 

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna