VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

71 MÅNADER

Tittar in från rasten och säger godförmiddag! Min arbetsdag har börjat med positiva besked så jag är väldigt glad nu. Åt en klients vägnar alltså haha, beskedet rör inte mig personligen.

 

 

Jag fick vackra blommor från min vackra man igår. Det var ju den sjätte, och vi brukar uppmärksamma det datumet på något sätt. Det är mysigt (även om vi ibland glömmer göra något särskilt hehe men då reflekterar vi ändå över vilket datum det är) en liten påminnelse om hur och när allt började. Mange skrev i ett meddelande på morgonen att vi nu firar 71 månader haha. Lätt att vi måste fira stort vid 100 månader ? Nästa månadsdag är både årsdag och bröllopsdag ?

 

Onsdagskram!

 
 


Kommentarer


 1. Ida 8 augusti, 2019 on 09:43 Svara

  Vi gifte oss på våran 100 månaders-dag så håller med om att man måste fira/uppmärksamma den dagen. 😉

  • Evelina 8 augusti, 2019 on 11:28 Svara

   Nemen åh vad gulligt!! Kul att fler än vi tycker månadsdagar är värt att fira! Så coolt att slå till med bröllop då verkligen.
   Kram!

 2. Mikaela 8 augusti, 2019 on 17:17 Svara

  Beundrar er som uppmärksammar alla månadsdagar.Vi firar inte ens årsdagar (är inte gifta men förlovade sedan några år tillbaka) vilket jag kan tycka är tråkigt.Jag uppmärksammar oftast vilken dag det är men det blir inte mer än så.Det är så viktigt att vårda kärleken och för vår del har vi glidit isär.Fortsätt vårda er kärlek,tycker ni gör det så bra.

  • Evelina 8 augusti, 2019 on 20:07 Svara

   Åh vad tråkigt att höra… det hänger väl inte bara på att fira speciella datum såklart, men att vårda kärleken som du säger – oavsett hur man vill göra – är nog viktigare än vad man kan tro. Alla relationer kräver engagemang och att man satsar, speciellt ett parförhållande tror jag. Hoppas ni kan hitta tillbaka till varandra med tiden om det är det ni vill och önskar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna