VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GYLLENE BOKSTÄVER

Vi har en regnig tisdag hos oss, känns konstigt efter många dagar med tropisk värme. En fördel med lite kallare luft tycker jag är att det blir mer behagligt på nätterna. Vi bor i ett hus lika oisolerat som ett tält, vilket gör att när det är 30 grader ute är det lika varmt inne. Hemskt är det verkligen. Vi har sovit med fläkt i sovrummet senaste veckan vilket har underlättat lite lite i alla fall. Men jag saknar redan solen! Tror den ska komma tillbaka imorgon igen dock.

 

Titta vilket fint halsband jag har köpt, kom i brevlådan idag. Märket är Littlesmith som säljs i Storbritannien men jag tycker det gick himla smidigt att beställa och få levererat.

 

 

 

Littlesmith necklace gold

Jag har ju vitt guld och silver oftast, men detta tyckte jag var finast i guld. Guldhjärtan för mina små älsklingar. Jag hittade märket genom Angelica Lagergren som har ett halsband hon med.

 

 

 

Idag har jag haft skrivtid på kontoret fram till lunch. Då åkte jag hem för att träna och äta hemma, innan en busstur in till möte i centrum. Tänker att det kanske kan bli en vana att göra en gång i veckan, träna på lunchen hemma? Är ändå lättare ATT träna om det är på dagen tycker jag, än kvällstid. Efter jobb åkte Mange till stugan och jag ordnade pannkaksmiddag. Det går liksom alltid hem, pannkakor 🙂

 

 
 


Kommentarer


  1. Så fint:)

  2. Marie 1 augusti, 2019 on 09:29 Svara

    Jag har fått till vana att träna på lunchen på jobbet, vi har 1 timme men jag kanske drar ut det lite då men det är så otroligt skönt att ha det gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna