VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

POSTERS HOS POSTERSTORE

Ni som känner mig vet att en tavelvägg är ett måste i mitt hem. Älskar att mixa motiv i olika storlekar. Och nu har vi ju som sagt två hem att inreda! Självklart har jag redan börjat filura på vilka posters och i vilka storlekar jag ska ha i stugan.

 

Hos Poster store hittar du garanterat många favoriter och jag älskar deras sida med inspirationsbilder där man kan få tips. Jag vet inte hur många gånger jag har valt en posters jag först inte tänkte välja när jag bara har sett den på artikelsidan, men så blir känslan helt annan på en miljöbild. Det är ju då man får mer känsla för slutresultatet. Poster store erbjuder vackra posters till hela ditt hem (och inte minst lekfulla posters för barnrummet).

 

I samarbete med Poster store ger jag dig 30% rabatt på alla posters (ej selection) när du anger Evelina30 i kassan (gäller till och med 15 augusti).

 
 

inspo posterstore.se black whiteposterstore inspo parisposter inspo djur

Jag dras just nu mot svartvita prints känner jag. Och det där lejonet är en stor favorit. Vissa motiv tycker jag gör sig bäst i en viss storlek, och detta lejonmotivet tycker jag är snyggast i 50 x 70 cm.

 
 

posterstore postersposterstore poster

Det lockar även att blanda in mer färg och fokusera på natur och skog. Tänker att det ju passar väldigt bra i ett hem utanför stan där naturen är nära. Motivet Morning sun är ännu en storfavorit!

 
 

posters inspoposter inspo

Posters i temat RESOR lockar också. Oh så härligt med palmer, vågor och semesterkänsla. Det tror jag får flytta in i sovrummet medan vardagsrummet får ha tema natur och djur 🙂

 
 

inspo natur posterstore

Även om man mixar teman tror jag ändå att det är att föredra att ha en ”röd tråd” bland motiven. Eller grön tråd som här kanske haha. Svartvitt med lite grönt. Natur i Sverige blandat med djur i varmare länder.

 

För den som inte orkar scrolla tillbaka till längst upp på inlägget kommer rabattkoden på 30 % rabatt här igen – Evelina30. HAPPY SHOPPING! Våga ”bygga” tavelvägg om du inte redan gjort det, det är ju bara SÅ snyggt!

 
 


Kommentarer


  1. AnsoAnna 31 juli, 2019 on 01:30 Svara

    Ååh vad bra med rabattkod!
    Satt så sent som igår kväll o kikade på deras prints men slutförde aldrig beställningen :).

    • Evelina 1 augusti, 2019 on 08:54 Svara

      Men vilken bra tajming! ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna