VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARDAG HERE WE COME!

Idag var det dags även för pappan i huset att börja jobba igen efter 3,5 vecka semesterledighet. Och det var dags för förskola för de små. Båda på nya avdelningar! Aston på Iduns gamla och Idun på den ”sista” avdelningen innan förskoleklass. Dagen till ära ville Aston ha fluga och skjorta:

 

Eller ja det var bara halva sanningen – Aston vill alltid helst ha skjorta på 😉

 

Jag kickade igång min arbetsdag med olika småmöten i mitt akuta ärende och även möten i andra ärenden. Dagen har minst sagt gått fort! Satt kvar en liiten stund eftersom Mange och barnen ändå inte var hemma, de skulle hjälpa Manges bror och flickvän med att köra tillbaka möbler de lånat till Tinas 40-årsfest i lördags. Festan var Mange på, men jag kunde tyvärr inte gå i brist på barnvakt. Men men, var faktiskt rätt skönt att ha några lugna ensamtimmar hemma en lördagskväll också hihi. Jag åt glass och kollade på sista avsnittet av the Affair. Snyft på den fjärde säsongen alltså. Föresten! Svarade för inte så länge sen att the Handsmaids tale inte är särskilt otäck. TAR TILLBAKA DET. Fruktansvärt hemsk är den, och också väldigt tänkvärd. Jag menar, liknande saker har ju faktiskt hänt i vår värld och det kan gå otroligt fel om makt kommer i fel händer…

 

Hoppas din vecka har startat BÄST ♡

 
 


Kommentarer


 1. Johanna 29 juli, 2019 on 18:26 Svara

  I knew it! Då törs jag inte kolla mer, tror jag…? har sett två avsnitt

 2. Sandra 29 juli, 2019 on 21:23 Svara

  Åh, vad tycker du om The Affair? Än så länge har jag sett fyra avsnitt, men vet inte riktigt om jag vill fortsätta… Den är väldigt annorlunda, men ändå fängslande. Värt att fortsätta eller dags att börja leta annan serie? 🙂

  • Evelina 29 juli, 2019 on 22:04 Svara

   Jag älskar den!! Tycker som du, väldigt annorlunda och lite (mycket) ovant med att se de olika perspektiven på hur varje person upplever samma händelse… Fastnade liksom direkt och tyckte säsong 1 var super, säsong 2 bra, säsong 3 var faktiskt inte speciellt bra men sen, nu… säsong 4 var i klass med säsong 1! Såå mycket känslor och väldigt sorgligt. Helt klart värd att se!! Men alla tycker såklart olika ? för mig är det en topp fem serie! Gripande och ja, så mycket känslor. Det gillar jag. Kram! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna