VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”GROVMONTERAT” KÖK

Lördagen har gått i sann semesteranda – 30 grader gör att man inte orkar speciellt mycket. Eller ja, Mange som den duracellkanin han är har förstås grejat lite i stugan medan jag och barnen badade i sjön. Köket är ”grovmonterat” men mycket småfix är kvar. Diskho och blandare kvarstår också, vi har tänkt IKEA:s Norrsjö (diskho) men blandare är högst oklar. Stilren ska den vara i alla fall. Eftersom kök och vardagsrum är ett och samma rum vill jag att grunden ska vara just stilrent och inte för plottrigt. Mycket ska få plats på liten yta. Funderar på om man ”kan” ha mässingblandare och mässingknoppar på luckorna till vitrinskåpet (som inte är fastmonterat för övrigt pga inte helt bestämd placering) fast övriga köksdetaljer är i rostfritt? Kanske snyggare att köra silver då. Samtidigt tycker jag att mässingsdetaljer (inte för mycket dock) kan piffa upp det hela lite, ge en lyxigare känsla.


Vi är såå nöjda med bänkskiva och golv! Bänkskivan är otroligt snygg för den lilla peng den kostar (IKEA, M ordnar allt så inga specialmått) och golvet likaså. Vi kommer att ha samma golv i hela stugan med undantag badrum och hall som kommer ha gråa golv. Egentligen är jag mer ett fan av ljusare golv men till en stuga tycker jag detta passar bättre, för att höja mysfaktorn.


Till vardagsrumsdelen har jag tittat ut en superfin lampa med mässingdetaljer och i köksdelen funderar jag på att enbart ha en ljuskrona med levande ljus… Det är mycket inredningstankar nu! Skulle vara kul att visa er runt i en helt färdig stuga sedan, hoppas att det är möjligt innan året är slut ?
Kommentarer


 1. Johanna 27 juli, 2019 on 22:30 Svara

  Vad fint det blir! ? Vad duktig Mange är!

 2. Inne hos Ina 28 juli, 2019 on 09:44 Svara

  Det blir fint! ☺

 3. Jenny 28 juli, 2019 on 09:50 Svara

  Köket ser redan fint ut. Kommer säkert bli jättebra ? Älskar inredning så ja, visa gärna mer bilder o så ?

 4. Therese smastadslivet 30 juli, 2019 on 20:28 Svara

  Åhh kommer blir grymt – heja er.. ? Men tycker inte ni ska ha vitrinskåpet där utan kanske öppna hyllor? Ser lite intryckt ut där i hörnet..? Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna