VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRME & JOBB

Hej i sommarvärmen! När jag stämplade ut från jobbet nu strax efter 16 idag visade termometern på 30 grader i skuggan. Så himla typiskt att jag började jobba precis när den tropiska värmen kom hit. Hade varit skönt att hänga på stranden och bo i vattnet. Å andra sidan finns det fördelar med att vara på kontoret också – AC:n svalkar skönt hehe. Framför allt tror jag att de här tre dagarna har varit väldigt välbehövliga för Mange och minisarna som har fått väldigt mycket tid tillsammans. Sen kan man ju faktiskt åka och bada även efter 16 såna här dagar också. Ja jag hade tänkt att flexa ut vid halv fyra alla dagar den här veckan men det gick visst inte så bra.

 


 

Huuuur vackert var det inte i morse när jag cyklade till jobbet? Igår jobbade jag övertid så idag unnade jag mig en liten sovmorgon och cyklade lite senare än vanligt. Såhär sista morgonen när Mange är hemma och sköter morgonbestyren. Gäller att passa på! Riktig vardagslyx att bara ha mig själv att göra i ordning, annars är det ju alltid jag och två-tre barn som ska iordning och iväg.

 

En annan lyxig grej med dagen var att jag dessutom hade lunchdejt med lilla familjen:

 

 

Vi åt på Brooklyn burger men Aston åt typ ingenting. Säkert värmen som minskar aptiten. Ja den påverkar nog mig med, jag orkade inte ens min hamburgare och det brukar inte vara några problem ?

 
 

 

Efter matintag följde de med mig till kontoret som var nästintill tomt. Nästan alla hade gått ner till stranden för att bada och äta lunch där (lockande tanke men familjen lockade mer). Idun och Aston hann rita, skriva på min ena whiteboard samt äta överbliven melon från morgonens fika innan det var dags för mig att sätta igång igen.

 

Det har varit två intensiva dagar på jobbet så det ska bli skönt med helg. För första gången har jag varit delaktig i ett akutärenden som kom in på jouren igår. Spännande att få följa och vara en del av även om det också är väldigt väldigt hemskt och sorgligt. Jag känner mer än någonsin nu att det är just ungdomshandläggare jag vill vara. Nästa vecka fortsätter arbetet tills ordinarie handläggare är på plats veckan därpå, men det tar vi då. Nu HELG ????
 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna