VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOFFA TILL STUGAN- CHECK!

Förutom check på första arbetsdagen efter semestern (genialiskt drag att börja mitt i veckan för övrigt, första veckan blir inte så lång!) satte vi igår check på soffa till stugan. Vi har letat genom hela stan ett litet tag nu, mätt i stugan och funderat på vilken soffmodell som passar…

 

Igår var vi (efter en sista mätning i stugan) tillbaka på MIO för andra gången under semestern och avslutade besöket med en beställning på en Mio Bridge:

 

Viktiga kriterier för oss fem och för att passa rummet var: en bredare soffa med schäslong som inte är för bred för det lilla stugvardagsrummet. Schäslongen mot fönsterpartiet var ju liksom givet med tanke på utsikten över sjön, och denna modell har en schäslong i storlek XL till och med. Där kommer vi mysa ihop oss under en filt många kyliga dagar!

 

Sen var det färg också. Både på tyg och ben. Testa att bestämma det med två vilda barn med i affären hehe… Lite svettigt faktiskt, but we did it! 😉

 
 

 

En grå soffa ville vi ha men det finns ju måånga olika sorters grå. Vi fastnade för två olika grå. Först kändes den ljusaste av dessa grå nästan vit. Sen valde vi mellan svarta ben och vitaliserade ekben också.

 
 

 

 Men när vi la tygproverna mot ett vitt bord såg den ju grå ut. Och fräschast.

 
 

 

Till slut valde vi vitlaserade ben. Ja här är vinnarkombinationen på bild. Tror det blir snyggast. Mjukast liksom. De svarta är coola men jag vill hellre ha en soft känsla eftersom det är en liten ”stuga”. Som Mange sa när jag hade svårt att bestämma mig – om jag ångrar mig så målar han benen svarta 🙂

 

Wiiiee vad kul det är att äntligen börja köpa INREDNING och inte bara brädor, spackel och skruv 🙂

 
 


Kommentarer


  1. C 25 juli, 2019 on 07:29 Svara

    Snygg soffa och bästa valet av ben ?

    • Evelina 26 juli, 2019 on 20:49 Svara

      Vad kul att du tycker det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna