VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA SEMESTERDAGEN

Min nästan tre veckors semester har verkligen gått snabbt. Egentligen tror jag att jag hade behövt jobba lite längre efter examen innan ledigt, alternativt tagit semester direkt efter examen. För jag har haft svårt att slappna av, tänker att det kan vara för att jag började jobba såå taggad och därför var för pepp för att kunna gå in i semester mood. Lyx att vi har semester ganska ”snart” igen när vi åker till Spanien.Igår hade jag dejt med världens bästa Cissi! Glad vi fick till det innan semesterns slut!


Vädret var inte på sin bästa sida så det fick bli jeans. Kul att det ska bli riktig sommarvärme från och med imorgon när jag ska sitta inne på kontoret ??


Vi drack drinkar och pratade tills stället stängde. Då gick vi vidare till ett annat ställe och satt där tills det stängde. Haha en utekväll en måndag var visst inte så livat men kanske tur att vi kom hem i hyfsad tid för jag känner mig tillräckligt trött idag ändå. Måste ju ladda inför jobb imorgon. Men helt klart fick jag massa härlig energi från gårdagskvällen! En kväll på stan med en fantastisk vän var liksom det som saknades för en fulländad semester ??????


Kommentarer


  1. Sandra 23 juli, 2019 on 16:29 Svara

    Vilken fin top! Var är den köpt?

    • Evelina 23 juli, 2019 on 22:52 Svara

      På hm ☺️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna