VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARLÄSNING

Pockets, pockets, pockets… Jag älskar att ha en lättläst pocket att ta fram när jag får tid över! För mig har läsning alltid varit viktigt. Och när jag för något år sedan kände att iphonen tagit över för stor del av mitt liv + att jag var för stressad över skolan bestämde jag att just läsningen skulle få ta mer plats i mitt liv igen. Under några år kände jag inte att jag kunde prioritera det, framför kurslitteratur. Men så kom jag till en punkt när jag två vårar i rad kände mig närmast sönderstressad pga. pluggstressen jag lätt byggde upp under läsåret. Och då sa jag till mig själv att jag ska scrolla mindre på mobilen och läsa mer. Bästa beslutet på väldigt länge. Det finns alltid tid för att göra det som leder till att man varvar ner och får återhämtning. Det gäller bara att hitta sin grej.

 

Beställde ett lass nya chicklitböcker häromveckan (det var 3 pocket för 99 kronor hos Bokus):

 

f7bcf314-0527-48d4-936d-d1ed70da5855.jpg

 

Har precis läst ut Jack och Julia och tänker gå vidare till Allt du önskar. Tredje boken i en otroligt bra serie som jag varmt kan rekommendera. Ja Jack och Julia också. Herregud vilken mysig bok! En av böckerna tänter jag ge till en vän som gått igenom en separation och börjat dejta så smått 😉

 

 
 


Kommentarer


 1. AnsoAnna 7 juli, 2019 on 10:20 Svara

  Har också börjat läsa mer igen. Det är ju så skönt o mysigt att göra det istf att ödsla tid med mobilen.
  Köpte 4 pocket på loppis igår, för 40:- Perfekt! ?

  • Evelina 9 juli, 2019 on 10:35 Svara

   Så mysigt med loppis!! Brukar köpa på second hand men sist jag gjorde det kostade pockets 20kr styck så då blir det ju nästan samma pris som nu haha… Men klart bättre att återanvända!! Kram

 2. Nina 10 juli, 2019 on 11:21 Svara

  När jag uppdaterade telefonen i veckan (ja lite sent ?) så man kunde se sin skärmtid bestämde jag mindre tid på sociala medier och läsa mer böcker, dock har det blivit e-böcker från biblioteket så tiden med telefon blir detsamma men på andra saker. (5 månaders sover i samma rum så vill inte ha lampan tänd på kvällen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna