VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FIXARDAG I STUGAN

Japp sommarsolen tar det lugnt i år, kanske är trött efter förra sommaren? 😉

 

Vi passade på att åka ut till stugan på förmiddagen efter en lugn morgon, för att ”rasta” barnen. Idun spydde inget mer efter förmiddagen igår och Aston bokstavligen klättrar på väggarna heheh. Ja Idun var inte lite pigg hon heller! Men med tanke på att man ska hålla sig borta från andra på grund av smittorisk i minst 48 timmar vill vi såklart inte träffa andra. Då är ju stugan perfekt. Bara vi och lugnet, barnen kan springa fritt.

 

IMG_2092

IMG_2093

Deras lilla lekstuga är bara för mysig. Finns hos Jollyroom

 

 

IMG_2098

IMG_2103

IMG_2105

IMG_2112

Och minisarna tycker om att greja i sin egen stuga, fortfarande finns det mycket i den stora stugan som är farligt för dom, med alla verktyg etc som ligger lite överallt. Då är det perfekt att de får rå om sitt eget ställe. De gillar ju att göra som oss!

 

 

IMG_2120

Att bygga ihop deras altan med den större var ett genidrag av M, blir så mycket lekyta på något vis.

 

 

IMG_2125

Ett motto jag tror Aston tar lite på för stort allvar om man nu kan göra det haha. Han är minst sagt viljestark men jag antar att det är ett härligt personlighetsdrag även om det kan vara lite svettigt för oss andra mellan varven 😉

 

 

IMG_2127

Älskade busunge!

 

 

IMG_2133

 

 

Men till största delen var vi faktiskt inomhus. Mange spacklade och jag städade undan massa bråte. Spillbitar och skräp. Det är ju faktiskt snart dags att lägga golv där inne, så det måste städas en hel del innan dess. Idun och Aston hjälpte till massor de med, även om de varvade mellan att leka ute också. Det regnade mellan varven (nu ösregnar det sedan vi kom hem) så vi åt lunch på ”golvet” inne i vardagsrummet. Hur mysigt som helst, första måltiden där och då kändes det givet att äta korv med bröd. Det är liksom det vi äter där ute i brist på kök. Men snart väntar andra tider, med fullt utrustat kök och ja, ett minihus som vi kan BO i. Ganska coolt efter att ha varit Manges hobby i så många år ;).

 

2d2bed65-514a-4353-b9d8-be9da72a3963.jpg

Svar ja. Aston har vinterstövlar på sig….. Tog hem dom från förskolan i onsdags när vi städade ur hans hylla och idag var han bara tvungen att ha dom på sig tydligen 😉

 

Dags att heja på Sverige i fotbollen!!

 


Kommentarer


 1. Johanna 6 juli, 2019 on 18:21 Svara

  Sån himla fin lekstuga! Nästan så att man vill ha en själv ? Trevlig helg! ♡

  • Evelina 6 juli, 2019 on 20:09 Svara

   Eller hur!! Tyvärr lite liten för oss vuxna, jag kröp in i den idag men det blev inte så mkt plats över ?
   Detsamma! Kram ??

 2. Jenny 7 juli, 2019 on 18:18 Svara

  Hej! Var har du köpt krukan med hortensian? Hälsningar Jenny

  • Evelina 7 juli, 2019 on 19:12 Svara

   Plantagen! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna