VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NU GÅR DET UNDAN

Det har känts som att det står still länge nu tycker jag, arbetet ute i stugan. Men det blir väl så för en som mest ser det synliga och inte vet allt som händer bakom kulisserna, det vill säga med typ el och sådant. Tar tid men syns inte. Men nu känns det som att det kommer gå snabbt! Rum för rum kommer få färg och resten av stugan golv. I dagsläget är ett sovrum och badrummet färdigt. Nu väntar färdigställande av vardagsrum/kök, hall och det andra sovrummet. Idag målade vi vardagsrum/kök första gången efter grundmålning.

 

 

Det blir en vit färg med lite varm ton i. Flüggers råvit! Den har vi i typ hela radhuset också (vardagsrum, kök, matplats, hall…) en storfavorit. Eftersom det är ett litet rum som ska rymma mycket kändes det viktigt att göra rummet så ljust det bara går, annars är ju jag rätt trött på vita väggar nu.
 
 

 

Mange började spackla hallen igår också och där ska vi testa en ljus grå färg. Vi har inte glömt att måla där till höger om Idun, i köket. Men där kommer vitvaror, skåp och kakel täcka hela väggen.

 

Nu längtar vi efter att måla klart vardagsrum/kök (en strykning kvar) så att Mange kan börja lägga golvet. Ska bli så spännande att se hur det blir!

 


Kommentarer


  1. Vad roligt att få se lite från stugan. 🙂

    • Evelina 9 juli, 2019 on 10:30 Svara

      Mer kommer 🙂 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna