VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FAMILJEMATCHA MED KAPPAHL

Jag kunde inte låta bli att köpa nya badkläder till hela familjen när jag såg att Kappahl gör det möjligt att familjematcha. Killarna fick matchande badbyxor och jag och Idun matchande baddräkter. Sen tycker jag faktiskt att de båda mönsterkombinationerna är väldigt fina tillsammans också.

 

  IMG_2071

 

Badbyxaherr, större barn, mindre barn

 

Baddräktdam, mindre barn

 
 

IMG_2064IMG_2067IMG_2065

 

Vet inte om det blir mer badväder i Sverige i sommar, men vi har ju faktiskt Spanien om drygt två månader att förbereda oss inför också 🙂

 

Mange sa när jag visade min baddräkt att han tycker att baddräkt är fult haha. Jag tänker mer att vad snyggt att kunna ha baddräkten under en kjol när man går till stranden, som en topp. Smidigt om man lever beachlife utomlands också och ska sätta sig på en restaurang också, att bara dra upp kjolen och ha en outfit liksom. Sen är det väl bättre med baddräkt än bikini om man nu skulle vilja bada i badhus också tänker jag? Bikini för mig är i alla fall för att få färg på rygg och mage, men det behöver man ju inte direkt tänka på när man är inomhus. Är du team baddräkt eller inte? Jag har i och för sig inte använt baddräkt på flera år, så kanske det är åldern som gör att jag nu känner att jag vill ha det? Mange sa ju även att det enligt honom är barn och tanter som badar i baddräkt 😉

 
 


Kommentarer


 1. Malin 5 juli, 2019 on 14:59 Svara

  Då är jag väl tant nu då… blev team baddräkt efter jag fått mina två barn. Massor med bristningar på magen gör att jag inte känner mig bekväm i bikini längre. Finns mängder med super snygga baddräkter o behöver inte alls vara tantiga ? årets blev en ljuvlig från by malina ?

  • Evelina 5 juli, 2019 on 15:44 Svara

   Jag håller med dig, det finns ju baddräkter och det finns baddräkter! ☺️?? sen känner jag också att ibland är det faktiskt bara skönt att få dölja sin mammamage – även om den inte på något vis är något att skämmas över (tvärtom ju!)

 2. Jonna 5 juli, 2019 on 20:43 Svara

  Gå in på valfri trendig influenser och visa Mange vad de har på sig på stranden. 😉 Baddräkt är ju väldigt inne just nu!

  • Evelina 5 juli, 2019 on 20:52 Svara

   Haha jag sa det med! Baddräkt och bikinitrosa med hög midja – något annat han tycker är såå fult ?

 3. Milla 5 juli, 2019 on 21:19 Svara

  Team baddräkt här

 4. Jennie 5 juli, 2019 on 23:15 Svara

  Det ena utesluter inte det andra.
  På stranden bikini och i badhuset baddräkt.

 5. Sofie 6 juli, 2019 on 09:20 Svara

  Håller med dig att det har nog lite med åldern då jag inte tyckt om det Innan men nu känns det ok igen.

 6. Marie 6 juli, 2019 on 11:31 Svara

  Håller helt med din man faktiskt! Ser så tantigt ut med baddräkt och hög midja på bikinibyxor ☺️
  Baddräkt kan vara ok i badhus, men då ska det vara en sportig variant.
  Tur att smaken är olika!

 7. Elina 6 juli, 2019 on 16:12 Svara

  Simtränade som barn och har alltid ägt en baddräkt sen dess. Går ju inte att exempelvis dyka med bikini, åker ju direkt av! ?

 8. Jenny 6 juli, 2019 on 19:28 Svara

  Hej! Haha tyckte detta inlägg var så roligt. Vad är det egentligen han tycker är fult med baddräkt? Extra kul speciellt nu när jag har märkt att baddräkt blivit mer och mer populärt även bland unga kvinnor så han borde sett det på andra än barn och tanter :). Jag använder både baddräkt och bikini. Finns ju superfina baddräkter som inte alls är varken barnsliga eller tantiga, tycker den framhäver kvinnoformen fint och passar som du säger till shorts/kjol. Baddräkt är speciellt skönt i badhus/äventyrsbad för den sitter som den ska.
  Han kanske ändrar sig när du visat hur den ser ut på?

  • Evelina 6 juli, 2019 on 20:08 Svara

   ??
   Hmm ja han sa ju att det bara är tanter och barn som har baddräkt, så kanske han inte tittar så mycket på andra tjejer på stranden då ??
   Håller med, det finns såå fina baddräkter som liksom är vackra. Enligt mig får det inte vara en tråkig svart utan något extra på liksom.
   Kram!

 9. AnsoAnna 7 juli, 2019 on 10:29 Svara

  Jag tycker att det är snyggt med baddräkt men trivs inte själv i det pga så liten byst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna