VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNDRADE PLANER

Andra semesterdagen inledde vi med spysjuka i huset. Vilken tur ändå att vi bokade om vår Göteborgstripp som var planerad nu till lördag. Det beslutet tog vi dock med tanke på väderprognosen som visar regn, åskskurar och blåst. Inte optimalt när man har Liseberg som måste. Tog kontakt med hotellet (Scandig Rubinen) och kollade möjligheterna att boka om till en annan natt i närtid. Vi har ju lite pressat tidsschema, eftersom Elion åker till Piteå onsdagen vecka 29. Måndag till tisdag vecka 29 fanns första lediga natten så den bytte vi till oss direkt!

 
 

 

Vad gäller spysjuka var det Idun som började kräkas ungefär direkt när hon vaknade i morse. Stackars liten. Men hon är så duktig. Och det verkar redan ha vänt! Hon är piggare och äter lite smått.

 

Efter frukost gick jag och Aston gick till affären för att köpa klorin och lite annat som också var nödvändigt. Som en Barbietidning till exempel. Idun har velat ha en egen tidning länge nu och idag var den perfekta dagen för det. Sötaste lilla älsklingen vår.

 

 
 


Kommentarer


  1. Malin 5 juli, 2019 on 12:34 Svara

    Näe usch stackars Idun! Skönt att det verkar vända redan iaf o hoppas hoppas att ni andra slipper! Ha en underbar sommar! Kramar

    • Evelina 5 juli, 2019 on 13:34 Svara

      Ja eller hur, peppar peppar så har det värsta redan varit! Tack snälla och detsamma <3 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna