VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTER!


 

Tjoho för sommarlov och semester!! Mange började med att säga att han måste jobba imorgon haha… Men vi andra är lediga i alla fall ?

 

Vi invigde ledigheten med att köpa dynor till utemöblerna hemma och sen åt vi middag på MAX. Lyxshake till efterrätt men jag blev lite fundersam. Vill minnas att det brukar vara chokladkross i den med chokladsmak (men det var längesedan jag åt den så kanske minns fel)? Det var det inte och när jag frågade sa han i kassan att det inte ska vara ckokladkross i. Men på hemsidan, på innehållsförteckningen står det minsann krossad choklad…? Vad säger ni som ätit den, falsk marknadsföring eller saknades något i min lyxshake?

 
 


Kommentarer


 1. Åsa 3 juli, 2019 on 19:14 Svara

  Min son beställde en sådan för några veckor sedan och nog var det krossad choklad i den tror jag minsann… ??

 2. Elin 3 juli, 2019 on 20:48 Svara

  Drack en senast idag i skövde och där var den som vanligt, dvs med chokladbitar/chokladkross i. Låter jättekonstigt om det skulle vara utan?!

 3. Linda 4 juli, 2019 on 10:46 Svara

  Smakade av sonens för 2 veckor sen och det var krossad choklad i. Gissar att de säljer fast de saknar ingredienser hemma. Dåligt!

  • Evelina 4 juli, 2019 on 11:33 Svara

   Ja och då ännu mer dåligt att stå och säga till mig att det inte SKA vara i, trots att letade upp innehållsförteckning och visade… ?

 4. Mikaela 4 juli, 2019 on 18:02 Svara

  Tråkigt när man beställer något och det saknas en ingrediens.Ännu tråkigare att de hävdar att det inte ska finnas.Glömmer aldrig när jag hade craving på Strawberry deluxe på Mc Donalds.Körde i driven under lunchen och tänkte inte på det men när jag väl skulle äta den så saknades jordgubbarna ? Hade varken tid eller ork att åka tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna