VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅN GRÅTT TILL SVART


 

Igår hade jag en fin och lite sorgsen kvällspromenad. Den var så vacker, min runda, men samtidigt tänkte jag mycket på vad en kollega berättat tidigare under dagen om vad hennes familj går igenom just nu. Att få vara frisk och få vara med de man älskar är verkligen det enda som spelar roll i slutändan.

 


 

All black är ganska ovanligt för mig men för tillfället känner jag mig svart. Ändå framsteg från att ha känt sig grå en längre period haha. Inte för att grått är en tråkig färg, eller för att svart är roligare, men jag har känt mig… dassig liksom. Var kanske sol och fräknar som behövdes! Men svart blir lite nytt ändå. Kläderna är nya dessutom, från Kappahl.

 

Dags för sista jobbdagen på tre veckor (även om jag redan saknar mitt jobb haha) ??

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna