VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RUSK & SOMMARPLANER

Godmorgon tisdag! Det känns lite svårt att greppa att vi hade medelhavsvärme i helgen och nu när det är två dagar kvar till semester har det blivit någon form av höstrusk. Regnigt hör väl lite till svensk traditionell sommar, men den här blåsten. Tur att Elion ska till kompisar på morgnarna (som bor långt bort) så jag har en ursäkt att ta bilen till jobbet hehe… Jaja, hoppas att vi får finare väder snart igen i alla fall, det hade varit härligt med fler dagar vid stranden blandat med småutflykter. Vi har bara Göteborg och Liseberg bestämt sedan innan, en riktig klassiker för oss varje sommar. Sen har vi ju vår längre resa om några månader, när vi åker 10 dagar till Spanien i mitten av september. Men jag måste säga att den bästa sommaren var den när vi åkte utomlands i juni, precis i början på sommarlov. Det kändes som att man på något sätt laddade upp inför en lång sommar och startade den på bästa vis. Vad har ni för sommarplaner?

 

Några bilder från lördag och söndag. Strandhäng och grannhäng.

 

 


Kommentarer


 1. A 2 juli, 2019 on 13:29 Svara

  Jobbar denna vecka och tre till. Sen blir det Rhodos två v 1 augusti☀️

  • Evelina 2 juli, 2019 on 14:16 Svara

   Åhh älskar Rhodos!!! Hoppas ni får härliga veckor, så härligt att ha en resa att se fram emot ?

   • A 2 juli, 2019 on 22:38 Svara

    Är oxå kär i Rhodos! Underbart på alla vis☀️☀️☀️

 2. Elina 2 juli, 2019 on 19:17 Svara

  Skrev en lång kommentar om mina tankar… men nåt hände ? Iaf, gärna tips på bra saker att göra typ inne! (Gärna utan att man behöver laga lunch och frukost ?) jäkla regn alltså! Trolldeg är det enda jag kan komma på typ!

 3. Johanna 3 juli, 2019 on 00:35 Svara

  Här var det då ingen medelhavsvärme ?☃️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna