VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNDA UPP TILL HIMLEN

Woho vilken powerpromenad jag och Annika fick till igår kväll! Strax innan 22 var jag hemma igen. Det var en skön känsla att vakna idag, när det liksom känns i kroppen att gårdagen var aktiv. Hej mitt ny gamla promenadvänliga liv, jag har saknat dig!


Att gå i naturen är det bästa jag vet. Om vi köper fler sommarstugeprojekt (man vet aldrig) så önskar jag att det är utan nära grannar och massa vacker skog runt om. Gärna en ko- eller hästhage nära också!


59 våningar! Det blev förvisso ganska många trappsteg under jobbdagen, men upp till leden där vi gick var det uuuuppföööör.


Idag väntar barnledig kväll! Får hoppas att Mange känner sig mer fit for fight än igår, han har fått någon inflammation i armbågen. Han har gjort 100 armhävningar om dagen sedan tidig maj så kroppen sa nog ifrån nu med dom men också all spackling och målning i stugan ?


Ha bästa dagen! Lillördag och allt ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna