VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOMT

Att vakna upp ensam i huset en torsdag kändes minst sagt tomt. Första gången någonsin. Men det kändes också lite lyxigt, att bara tänka på mig själv i morgonfixet.
 

 

Vilken vardagsfrukost. Jordgubbar som Elion med kompis och Annika (kompisens mamma) plockade häromdagen, tillsammans med vaniljkvarg utan tillsatt socker. Så himla gott och enkelt.

 

Försöker få in en hälsosammare livsstil igen med bra mat och mer vardagsmotion. Cyklade till och från stan och vidare till jobbet istället för att ta buss eller bil på förmiddagen. Typ sånt. Ta trappor istället för hiss är ju ett annat klassiskt vardagsmotionstips, men det gör jag faktiskt alltid. Fler tips på vardagsmotion?

 

Kram!

 


Kommentarer


 1. Sandra 27 juni, 2019 on 15:47 Svara

  Jag har precis som du ett ”kontorsjobb”, men försöker ha som regel att jag sitter vid möten och står upp vid mitt skrivbord. ?

  • Evelina 27 juni, 2019 on 22:42 Svara

   Smart! En av hälsoinspiratörerna på mitt kontor sa att det viktigaste är inte att stå upp så mycket som möjligt, utan att variera mellan att stå och sitta vid skrivbordet. Men jag ska helt klart stå MER! 🙂 Kram!

 2. Sofie 28 juni, 2019 on 20:48 Svara

  Vi brukar försöka hinna en liten promenad på lunchen tillsammans jag och mina kollegor, annars är mitt mål att få in 30min på kvällen om det inte blir av på dagen.

 3. Marie 29 juni, 2019 on 20:34 Svara

  Jag sitter på pilatesboll på mitt kontor samt varvar med att stå! Super för att aktivera bålen! Sen att de kallar mig Grodan Boll struntar jag i ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna