VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARIATION

En natt utan bläckfisken – check! Välkommen till foppatoffelfamiljen btw 😉

 

 

 

Idag hade jag ett tidigt möte 8.15 och ett till direkt inpå så jag åt frukosten vid skrivbordet direkt när jag kom. Brukar annars äta vid fikat vid halv tio. De små äter frukost på förskolan nuförtiden och jag tycker det är såå skönt att få vänta med frukost. Är oftast inte det minsta hungrig direkt på morgonen men inför tidiga möten som idag vill jag gärna ha något i magen. Just nu äter jag arlas milda kvarg utan tillsatt socker med vaniljsmak och frysta hallon, mums.

 

 

 

 

På eftermiddagen hade jag ett möte inne i stan och det höll på fram tills arbetsdagens slut. Älskar variationen i mina arbetsuppgifter även om det är en hel del möten. Passande att kunna strosa förbi internationella matmarknaden en stund då på väg till bussen (ja jag ville ju vara miljösmart och ta bussen men höll på att bli tokig på ditvägen pga. både busspersonal och passagerare) 😉

 

 


 

Jag köpte med lite tisdagsgottis som vi åt efter maten

 

Kom hem, lagade middag, badade barn, nattande barn (Mange är också hemma och nattade också barn men han måste jobba ikväll) och ska strax gå iväg till Elions övernattningskompis med grejer till honom. Imorgon följer Elion med till deras sommarstuga så fokus badkläder skulle jag tro. Och plåster. Elion fick ett lite otäckt sår i helgen så han får ha vattentätt plåster när han badar. Förutom att lämna övernattningsgrejer ska jag och kompisens mamma gå ut på en promenad. Världens goaste är hon.

 

 
 


Kommentarer


  1. Johanna 25 juni, 2019 on 20:17 Svara

    Mums med fudge! Måste köpa det i gelgen, när det är ockelbo marknad ? Jag åkte in på affären och köpte lite glass efter träningen. Haha. Måste ha en förkylning i kroppen eller någonting, orkade inte alls som jag brukar (tränar bodypump) och blev så yr. Så tyckte att jag förtjänade lite glass ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna