VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BLÄCKFISK I MIN SÄNG

Imorse låg en mysig liten bläckfisk jämte mig i sängen! Nu somnar han i och för sig om i princip direkt när han kommer över, men det händer ju mer än en gång att han ligger och sprattlar (gärna med fötterna i mitt ansikte, lite som en bläckfisk?). Slog mig häromdagen att det nog till lika stor del är det som gör mig trött om dagarna och inte bara ”nytt” jobb haha.

 

Dagen har gått i ett och jag är stolt över mitt hembesök i eftermiddag som jag tycker gick riktigt bra. Det känns kul att själv märka att jag utvecklas av i princip varje möte. Något annat som känns kul är att vardagslyxa med barnvakt mitt i veckan! Minisarnas farfar är numera pensionär så för dom är ju alla dagar helg hehe. På onsdag lämnar vi de små efter jobb och förskola och hämtar dom efter jobb på torsdag. Även om jag saknar dom så fort vi inte är tillsammans så är det ändå skönt att 1. njuta lugn emellanåt och 2. låta deras relationer till andra viktiga vuxna får stärkas.

 

Måndagskram!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna