VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOVMORGON DELUXE

Jag trodde knappt att det var sant när Mange väckte mig i morse och sa att Idun fortfarande sov och att klockan var kvart över nio ?

 

Dels så har jag fått sovmorgon även de andra två dagarna den här helgen så jag tänkte ju att Mange verkligen förtjänade att få sovmorgon idag… Men märkte inte ens att han gick upp med Aston haha. Sen har jag lite som gräns att sova till max halv nio för att inte känna att det har gått för mycket av dagen. Vi var i och för sig uppe länge igår – jag, Elion och Mange. Vi spelade Bondespelet till halv ett! Så Elion sov ännu längre än mig haha. Idun väcktes också strax efter mig för att kunna somna i tid ikväll, hon somnade i vanlig tid igår så förstår inte hur hon kunde vara så trött?! Känns som att hela familjen redan har gått in i semestermood ?

 
 

 

Vi lät barnen välja aktivitet för dagen, eller de fick välja mellan ännu en cykeltur eller åka till någon vandringsled. Det blev cyklarna (med önskemålet lekpark som destination). Vi köpte plocksallad på vägen innan vi pausade en längre stund vid en av stadens bästa lekparker i friaredalen.

 
 

 

Och därefter, efter massa lek, cyklade vi till piren för glasspaus innan den slutgiltiga cykelturen hemåt. När vi cyklade förbi piren tidigare på dagen, in mot stan, var det fullt med utryckningspersonal och dykare där som gjorde sig redo för att söka efter något i Vättern antar jag? Usch så obehagligt… Blev alldeles kall i magen.

 
 

 

Vilken toppenhelg vi har haft! Energiboost till max. Det enda som drar ner betyget var känslan jag fick av att se högtalarna Mange satt i taket i stugan, i köket/vardagsrummet. Alltså jag har alltid varit anti idén om att de sitter i taket men jag tänkte att hur farligt kan det va? Men jag blev visst alldeles gråtig för jag tyckte att det förstörde harmonin i rummet. Feng shuin antar jag? Det är ett så litet rum att det störs av fyra stora (i alla fall enligt mig stora) runda högtalare i taket. Man tittar inte på taket säger Mange men hallå – kanske man inte gör för det brukar ju inte finnas mer än lampor där. Hoppas att det är min pms som får mig att överreagera och att det känns bättre nästa gång jag ser det ?

 

Både jag och Mange har avslutat veckan med varsin springtur och nu är det bara 8 jobbdagar kvar till semestern ?
 


Kommentarer


 1. Marie 24 juni, 2019 on 12:02 Svara

  Vi har högtalare i taket, men jag krävde att de skulle vara vita och med vita sladdar (som vi dessutom målat in med väggfärgen och som sitter längs med listerna). Det ger ju grymt bra ljud med den placeringen, och alla är nöjda. Hoppas ni också blir det!

  • Evelina 24 juni, 2019 on 20:26 Svara

   Låter som du menar högtalare som monteras vid taket? Vi har alltså högtalare monterade i taket (alltså inga sladdar men de sitter mitt i taket på fyra ställen). De går därmed inte att ”bara plocka ner” så får verkligen hoppas att jag vänjer mig ???

 2. Anna 24 juni, 2019 on 22:25 Svara

  Vi har takhögtalare i taket i köket oxh i tvättstugan/badrum. Vi älskar det!! De syns inte, alltså inget man tänker på när ett hus är möblerat! Vi får alltid så mkt komplimanger och de flesta önskar att de satt in de själva! Ljudet är fenomenalt (jag var anti först!) och vi har alltid fredagsdisco i köket pga bästa ljudet där! Du kommer inte ångra makens val!

  O grattis till examen! Starkt jobbat!

  Kram Anna

  • Evelina 25 juni, 2019 on 09:28 Svara

   Åh vad skönt att höra, nu känns det lite bättre ? det jag tänker är att vi har dom i ett så litet rum (ca 25 kvm kanske) och högtalarna är så stora (ca 15 cm i diameter skulle jag tro)… känns som att de verkligen SYNS!
   Tack snälla fina du för pepp ???❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna