VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIDSOMMARMYS

Eftersom det var längesen vi var lediga tillsammans en hel dag alla fem var det precis vad vi kände att vi ville fokusera på idag. Tid tillsammans. Elion som haft fotbollsskola fyra heldagar plus två fotbollsmatcher kvällstid nu i veckan behövde nog en lugn dag han med även om han aldrig skulle erkänna det. Han och Lowe har sovit över hos varandra varje natt sedan skolavslutningen förra torsdagen dessutom, så tror de behövde en liten paus ifrån varandra med haha. Men de två är så söta, planerar hur de liksom ska klara sig de tre veckorna Elion åker med sin pappa till norra Norrland. Ett förslag var att Lowe skulle åka med Elion och Fredrik upp för att sen flyga ner efter en vecka igen (jag sa ju till Lowe att hans mamma och pappa väl kommer sakna honom om han är borta i tre veckor). Han är rolig Lowe, förra helgen skulle han gissa hur gammal jag är och han gissade på 23 (!) haha. Jag frågade om inte det blir lite tokigt om jag är 23 med tanke på att Elion fyller 10, och då kom han på att det inte riktigt gick ihop. Men man tackar ???

 

Dagens outfit blev mitt klänningsfynd från Gekås.

 
 

För att ha någon aktivitet cyklade vi in till centrum för att köpa lite godis på go bananas. Blir en mil tur/retur, kanske så man skulle göra alls lördagar egentligen ?

 
 

Vi stannade till vid en lekpark också. Tycker just cykelutflykter är väldigt mysiga, bara vädret tillåter förstås. Usch jag blir fortfarande åksjuk bara av att tänka på ”karusellen” jag åkte många varv med barnen, urk. Blir man mer åksjuk med åren?! När jag var yngre älskade jag snurriga karuseller!

 
 

Väl hemma igen slappade vi i soffan ett tag innan det blev dags för att ordna grillmiddag. Vi åt sill och potatis till lunch, det skulle jag aldrig vilja hoppa över på midsommar, men kvällen tycker jag är lila med grillat. Barnen fick stekta korvbitar istället för sill, men jag tycker de var modiga som vågade smaka på sillen i alla fall.

 
 

There is always HOPE

 

Hur firar du midsommar?

Hoppas dagen blir precis som du önskar! Midsommarkram till dig ????

 
 

 


Kommentarer


  1. Nathalia 22 juni, 2019 on 17:49 Svara

    Åh vilka fina bilder. Ser ut som ni hade en fin och mysig midssommar ihopp.

  2. Johanna 22 juni, 2019 on 22:16 Svara

    Vilken härlig midsommar! ? Vad bra du passar i rött!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna