VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRI MEN TRÖTT

Jag tror att även om jag känner en enorm (!) frihetskänsla efter att ha blivit klar med studierna blir ganska trött av att jobba. Jag är van vid att jobba 40 % ungefär, så att jobba 100 % gör såklart att jag kan gå in i mina arbetsuppgifter på ett annat sätt. Och då är det väl inte konstigt att varje jobbdag såhär i början gör mig lite extra trött tänker jag.

 

Jag unnade mig en träningsstund nu när minisarna somnade, för att råda bot på min trötthet. Var såhåå trött när jag började, stod nästan och gäspade. Men någonstans inom mig vet jag att träning på något snett vis ger energi istället för att ta. Mycket riktigt blev jag piggare och piggare. Får se till att komma igång mer nu igen helt enkelt! Lättare när kroppen börjar bli helt återhämtad från ryggskott och stukad fot. Har jag ens berättat om min stukade fot förresten!? Jag tror kanske inte jag gjorde det haha. När vi var på SPA helgen efter examen skulle vi springa ut och doppa oss i havet. Bara det att jag springer på någon ojämnhet på havsbotten precis i början vid vattenkanten och trampar toksnett! Typiskt min otur. Kunde inte riktigt gå på kvällen eller dagen efter, men det blev snabbt bättre. Det hjälpte massor att bada i varma pooler, mjukade upp foten! Så när vi åkte hemåt ett dygn senare kändes det mycket bättre igen. Dock är foten fortfarande lite svullen fortfarande, så tar det lugnt och anpassar träning tills den är helt fri från symptom. Tänk att det SPA-dygnet var så magiskt trots stukad fot, att det liksom inte tog fokus från braigheten 😉

 


 

Här är också braighet deluxe! Idun cyklar numera till förskolan. Kanske inte så avancerat i de flesta fyraåringars världar och inte med tanke på hur nära vi bor förskolan hehe, men detta är en väldigt försiktig tjej så att hon blir modigare för varje dag med cykeln är stora framsteg. Tror dock hon ärvt min klumpighet för hon ramlade för ett tag sen (trots stödhjul!) och blev såklart räddare igen efter det. Verkligen typiskt att det skulle hända just henne som är försiktig.

 

 


 

Älska sommar!! Redan innan 08 idag var det väldigt varmt. Att jag inte har jacka eller kofta på mig är stadigt tecken på att det är varmt 😉 Här var det 28 grader innan när Mange åkte till stugan efter middagstid, och i stugan var det bara 17 grader!? Vilken skillnad i temperatur, sådär 1,5 mil mellan!

 

 


 

Läskande pioner i mataffären på lunchen… Längtar tills vi kan ha pionbuskar som jag drömt om länge i vår trädgård. Vill gärna ha syrenbuske också men Mange säger nej till det. Men med tanke på att den (trädgården) ska grävas upp om ungefär två år (när vi ska göra en ny entré) känns det som att vi väntar med plantering haha. Nu på midsommar har vi bott i vårt radhus i 4 år! Det tycker jag att jag ska ha cred för, att ha ”stått ut” med att veta att en megastor renovering måste ske men faktiskt inte ens tyckt det varit jobbigt att vänta. Kan väl i och för sig ha att göra med att vi under dessa 4 åren har haft två bebisar, gift oss i New York, byggt en stuga och färdigställt en universitetsutbildning. NU siktar vi in oss på renoveringen!! Fast fas 1 blir först nästa vår 😉

 

 


 

Det finns nog ingen som kan kramas som Aston. Han liksom kramar om ordentligt och borrar in sig i famnen. Underbara, fantastiska kille som gör oss gråhåriga i förtid med dina bus!!

 

Kram på DIG!

 

 


Kommentarer


 1. Elina 20 juni, 2019 on 09:05 Svara

  Tror att det också kan vara omställningen och att något stort är avklarat! Då brukar iaf ”musten” gå ur mig. Mer energi kommer nog om några veckor när du har hunnit landa lite i det nya ☺️?

  Och vad kul att renoveringen närmar sig! ? ❤️

  • Evelina 20 juni, 2019 on 20:49 Svara

   Ja så kan det såklart också vara ? hoppas det!! Hjälper förstås om Aston slutar smita in till mig i natten och ligger och sparkar på mig ??
   Kram!

 2. -Jenny- 20 juni, 2019 on 09:30 Svara

  Jag är inte team stödhjul. Tycker att de ger barnet en falsk trygghet.. De litar på stödhjulen men när tyngden kommer på dem tål de inte det med resultat att barnet ramlar. Jag är team springcykel istället? Har ni provat det?! Superbra för balansen också!
  Glad midsommar!

  • Evelina 20 juni, 2019 on 20:48 Svara

   Förstår hur du tänker! De har springcyklar också så kanske får börja använda dom mer ? förstår egentligen inte varför vi inte använt dom mer, Elion använde den och cykel med stödhjul hur mkt som helst från typ 2,5 år. Men är väl mycket för att de är TVÅ (ungefär) lika små och det är svårt att hålla reda på när man är ensam vuxen, vilket jag ändå är mycket på helger och sådär ? kram och glad midsommar ??

 3. Felicia 20 juni, 2019 on 15:40 Svara

  Haha men va?! Hur kan man inte vilja ha en syrén?! Vi planterade just en syrénhäck ???

  • Evelina 20 juni, 2019 on 20:46 Svara

   Nej jag säger detsamma! Vill också gärna ha syrenhäck men det tycker jag är värst av alla syrenformer?! ?? han säger att de 1. Blommor alldeles för kort tid och 2. Inte blommar alls om man beskär den (vilket man måste göra eftersom den annars växer sig så stor) kom gärna med motargument ????

 4. Nina 20 juni, 2019 on 23:23 Svara

  Här vill 4 åringen cykla till förskolan men jag säger nej då han cyklar snabbt och ska han cykla ska 6 åringen cykla och båda på cykel med mig gående med lillebror i vagnen längs bilvägar nej tack. Som tur är har vi ganska mycket asfalt på gården så där kan han cykla hur mycket han vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna