VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA SKOLDAGEN & LILLEBRORS STUDENT

 

Så var ännu en milstolpe nådd. Sista skoldagen på socionomprogrammet. Ett seminarium på förmiddagen och utvärdering + fika efter lunch. Lärarna bjöd på tårta! Sen cyklade jag hem i 32 graders värme, brant uppförsbacke och jeans…. Behöver jag säga att kall dusch var ett måste trots tidsbrist?! ?

 

Skulle nämligen hämta barnen på förskolan klockan 15 för att åka vidare och fira min lillebrors student. Mange åkte direkt från jobbet (är närmre dit för honom än att åka hem och åka med oss) så jag kunde liksom inte få hjälp av honom heller utan fick rappa på bäst det gick ?

 

Obeskrivlig skönt att ta på en sval klänning!! Denna är ny från Lindex.

 

La i en toning i håret förrförra veckan och ångrar mig fortfarande. Vem köper en ny sorts toning, alltså ett nytt märke som man inte vet hur det funkar på håret när absolut inte vill riskera att få en hårfärg som blir väldigt varm i tonen? JP jag tydligen. Otålig som få haha. Inte hela världen såklart, men lite typiskt inför examen tycker jag nog…

 
 

Sen kom han, efter ganska lång väntan (hade alltså inte behövt stressa hehe)! Stiliga studenten Simon! Så stort med studenten! Minns min student som förra året men det var visst 14 år sedan… ??

 

Buffé måste vara det bästa?? Vi satt i skuggan och njöt av maten länge, länge.

 

På grund av det var min sista skoldag kunde vi inte vara med när Simon sprang ut (är ganska många mil bort dessutom) men det var kul att se plakatet i alla fall. Vilken härlig dag att ta studenten på! ????

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna