VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NATIONALDAGEN


Ännu en dag med över 30 grader. Kändes klockrent att åka ut till stugan! Barnen badade, lekte och jag läste en av mina nya pockets då och då. Mange jobbade på lite i stugan men tog det rätt lugnt med tanke på värmen. Ofattbart att han orkade bygga 150 kvm altan förra sommaren när det var såhår varmt varje dag! Fantastisk känsla för övrigt, att få läsa böcker utan att ha något som helst skolarbete som ligger och väntar. Förstår knappt att det är över!! Tror dock att avslutningsceremonin imorgon hjälper till att göra det mer verkligt ???‍??


Två bilder som summerar mina barn väldigt bra haha. Från noll till hundra på Elion och Aston medan Idun kan sitta lugnt och leka för sig själv hur länge som helst.


Älsk på att Sverige har röd dag på nationaldagen. Inte för att vi har firat på något särskilt vis i år (kommer lite i kläm mellan studenr igår och examen igår). Tycker att vi kan klaga mycket på hur Sverige fungerar men då får man inte glömma att vi på många sätt kommit väldigt långt jämfört med andra länder. Självklart finns det fortfarande mycket som kan förbättras, men jag är ändå stolt och tacksam över att vara svensk. Inte minst för min utbildning som jag har fått gratis, ja till och med fått betalt för på sätt och vis (studiebidrag) ?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna