VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STOLTA ÄGARE TILL ÄNNU EN STUGA!

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

 

Klart barnen ska ha en engen stuga ute vid stugan, vi är där väldigt många timmar och leker. Även om de är väldigt enkla av sig, de kan gräva i en sandhög i flera timmar bara de får något som liknar en spade och hinkt (jo det är faktiskt sant haha) kände vi att det hade varit kul att förgylla deras lekmöjligheter med en lektstuga. Ett litet krypin som de kan pyssla om själva medan vi pysslar om stora stugan (är ju ganska många timmars jobb kvar med den) 🙂

 

 IMG_1947

Lekstugan finns hos Jollyroom /Woodlii och är galet fin!

 

Vi valde en färdiglackad i vitt med rosa detaljer (även om Mange röstade för den naturfärgade med röda och gröna detaljer, men ingen annan röstade som honom så… 😉 )

 

IMG_1964

Haha Idun kunde inte riiiktigt gå in raklång med cykelhjälmen på, men utan den på gick det bra. Nu får man tänka på att våra barn är väldigt långa för sina åldrar, så barnen kan ha stugan länge 🙂

 

IMG_1976

Jag tror att Elion kan stå här inne precis, takhöjd ska var 150 cm och jag tror att han är ganska exakt där i längd. Visst är det snyggt med det vitlackerade!?? I love it! Nästa steg är att inreda stugan och göra den hemtrevlig med lite grejer. Kanske ska ordna med en snygg låda att ha spadar etc. i också. Inne i stugan är det ju kaos, så att organisera deras leksaker där de själva kan hämta vore smidigt.

 

IMG_1981

Hur gulligt med ”riktiga” fönster då? Alltså detta är den gulligaste lekstugan jag sett haha

 

 IMG_1952

Dessa två är rätt gulliga de med!!! ♡

 

  IMG_1985IMG_1944

Och såklart de ska ha fin utsikt från sin stuga också 😉

 

IMG_1984

Som ni ser står lekstugan på en minialtan som Mange ”slängde ihop” i söndags medan jag pluggade på den stora altanen. Dels för att stugan ska stå stadigare (den är fastskruvad i altanen) men också för att det ska bli ännu mer likt en riktig stuga. Vi valde dock att släppa ut den mest framtill (så man kan ha typ någon blomkruka eller liknande där) och runt om sticker altanen bara ut lite. Tillräckligt för att det ska vara en rolig grej dock haha…

 

IMG_1988

Avslutningsvis flyttade vi in den mot trappen på stora altanen, det blev både snyggast och ännu mer lekyta för barnen. Anledningen till att vi satte lekstugan just här är för att det är här det är mest ordnat gräsmatteväg. Övriga sidor är en mindre djungel och där vill vi inte att barnen ska springa för mycket med tanke på fästingar och sådär. Här får de bäst omgivning runt sin lilla stuga.

 

IMG_1990 IMG_2000

Och kan springa direkt upp på stora altanen! Ursäkta röran bakom lekstugan hehe, det är verkligen ingen ordning och reda varken i eller runt stugan. Den andra vita stugan som står bakom altanen (den röda är grannarnas) är en gäststuga som är fullproppad med ”skit”. Den ska dock inte stå kvar på sikt.

 

IMG_1937

Anledningen till cykelhjälm var för övrigt att de ville ha med sina balanscyklar till stugan. Måste höja sadel och styre på båda bara haha, minisarna har växt en del sedan förra året när de användes senast. Deras balanscyklar är också från Jollyroom.

 

Tror faktiskt vi ska ut till stugan i eftermiddag! Barnen ville dit redan igår men det visade regnvarning så då ville inte Mange åka motorcykel (förståeligt hehe). Vi åker ofta så, för att han ska kunna vara där lite längre än vad vi är. Just nu håller han för övrigt på att måla taket i vardagsrummet!! Så coolt.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna