VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA HEMMAPLUGGDAGEN & EXAMENSPRESENT

Idag ska jag ha mitt livs sista (?) hemmapluggdag (man ska ju aldrig säga aldrig men jag är gaanska säker på att jag är färdigpluggad faktiskt) så därför ska jag passa på att njuta av den till fullo! Började med att ta en omväg hem från förskolan, bara för att jag kan gå ut och gå på ”arbetstid”. Ska även träna på lunchen, bara för att jag kan. Ska äta lunch på baksidan i solen, bara för att jag kan. Är det något jag kommer att sakna så är det ju verkligen att ha friheten över att styra sina dagar, och att kunna sitta hemma. Jag hoppas att jag kommer att få möjlighet att jobba hemifrån (då och då) lite längre fram, det är ett mål i alla fall. Planen för dagen är ”bara” att läsa de andras arbeten inför morgondagens seminarium, ett av dom ska jag och Sandra granska lite närmre.

 

När jag skulle gå med de små till förskolan kom jag på att jag glömde ta in posten igår. Öppnade brevlådan och möts av det finaste brevet/paketet!! En trogen läsare, Johanna, har skickat en examenspresent till mig!! Och förutom det fina grattiskortet fanns det även med ett handskrivet brev som jag satte mig i soffan för att läsa noga när jag var hemma igen. Alltså wow! Tacksamheten är gränslös och jag önskar såå att du hamnar precis där du vill vara Johanna ♡. Vilken fantastisk person du ÄR, tänk om alla kunde ha en Johanna i sitt liv? Då skulle världen helt klart vara en bättre plats.

 

 

 

Så fint och så jag allting! Älskar både TWIX, bling bling och handskrivna kort/brev 😉

 

Johanna – VÄRLDENS STÖSTA KRAM till dig från mig. Önskar att jag kunde ge den irl men vi bor lite för långt ifrån varandra. Du förtjänar det allra bästa och alla kramar i världen – VARJE DAG! ♡♡♡

 
 


Kommentarer


 1. Johanna 4 juni, 2019 on 10:18 Svara

  Men! Nu gör du mig rörd, med dina fina ord ♡ Tack för att du är du! Och vad fint halsbandet och örhängena blev på dig ?

  • Evelina 4 juni, 2019 on 10:39 Svara

   Åh sötaste du, skulle gärna vilja uttrycka mig ännu bättre men KAN liksom inte haha! Är helt överväldigad. Du anar nog inte hur glad jag blev!! PUSS och kom ihåg hur BÄST du faktiskt är. Du kommer klara allt du vill! ♡♡♡

   • Johanna 5 juni, 2019 on 00:15 Svara

    Men Evelina ??? Du är så himla snäll! TACK! ❤

 2. Sandra 4 juni, 2019 on 17:33 Svara

  Vad fint gjort ? Blir glad av läsa om sånt här ?

  Hade en gång en bloggvän (eller snarare hon bloggade och jag kommenterade) och när jag hade lite jobbigt så dök det upp en söt Mirandanalle i brevlådan. Det värmer så när andra personer tänker på en.

  • Evelina 4 juni, 2019 on 17:52 Svara

   Åhh! Ja visst gör det ????☺️❤️

 3. Marianne 4 juni, 2019 on 19:41 Svara

  Hej
  Jag har skickat en grattishälsning via din epost
  Kram

  • Evelina 4 juni, 2019 on 20:14 Svara

   Jaa tack fina gulliga du!!! ??❤️?? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna