VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMINARIEDAG

Nu är vi alltså här – examensveckan!!! Alltså förstå att om prick en vecka är jag enbart anställd. Har inget mer plugg. Ja förutom alla introduktionsutbildningar jag kommer gå på men det är ju en annan sak. Den här sista examinationsuppgiften har verkligen varit tuff, just för att motivationen inte riktigt har funnits. Samtidigt ska jag försöka njuta nu, det är trots allt sista rycket. Och imorgon är min allra sista hemmapluggdag, när jag ska förbereda mig för inför onsdagens seminarium som också är det allra sista! Idag fick vi försvara vårt arbete och på onsdag ska vi ”bara” granska ett annat arbete, men det känns så himla skönt att ha gjort det svåraste redan idag. Imorgon ska jag uppskatta extra mycket att få vara hemma sådär en dag mitt i veckan. Nästa vecka börjar ”allvaret” 😉Blev en god lunch på Brooklyn burger för mig och Sandra idag.


Det är åskvärme i luften och jag är glad att jag cyklade till och från skolan trots åsk- och regnvarning. Det blir ändå 1 mil totalt och jag ser det som den ultimata vardagsmotionen. Rätt stor skillnad att cykla med nypumpade däck också, fram tills förra veckan trodde jag ju att jag hade sämsta konditionen hehe…


Nu ska jag hämta älskade små minisar!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna