VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLEV SENTIMENTAL EN KORT SEKUND

Alltså dagen idag. Ljuvlig!! Flera timmar ute vid stugan innan fotbollsmatch. Solsken, lekstugebygge (ska visa barnens lilla krypin!) och lugnet. Jag behövde läsa några arbeten inför morgondagens seminarium så satte mig på altanen för det. Det slog mig när jag satt där att jag kanske kommer sakna det här ändå? Pluggandet. Sitta så här är rätt bra fint. Men så kom jag på att jag ju kan sitta såhär och BARA LÄSA VANLIGA BÖCKER haha. Då försvann tankarna kring att sakna pluggeriet. Jag är ju ganska klar med studier känner jag. Men förstår att det är rätt vanligt att känslorna går lite upp och ner såhär precis på slutet.Elion spelade två matcher i rad och första matchen hejade vi alla fyra, sen gick Mange hem med de små för att laga middag. Idun la sig i mitt knä som en liten katt hihi ?


Till något mycket tråkigt – blir så ledsen av att vissa föräldrar har sån sjukt dålig attityd och beter sig så pass dåligt att det måste anmälas till fotbollsförbundet. Idag var andra matchen på kort tid som det händer. Det är ju inte okej någonstans att på riktigt gå på barnen???? Det ska var KUL. Idag blev en pappa så arg att han gick in på planen och började skrika. Elions tränare satte dock ner foten direkt och fick bort pappan från planen ganska fort. Motståndarlagets tränare visade också att det inte var ok. Men att det ens ska behöva hända, låt barnen spela fotboll och låt domaren döma. Usch blir arg bara jag tänker på det. Arg, och rädd för hur hårt klimat det kan komma att bli om några år om föräldrarna är såhär till 9/10-åriga barn… Vi föräldrar måste visa våra barn vad som är schysst beteende och att det viktigaste är att vara snälla, de kommer göra som vi gör!


Kommentarer


  1. Annie 2 juni, 2019 on 21:16 Svara

    Och stackars lilla barnet som säkert skämdes jättemycket över att pappa ställer till med världens scen ? fy för sånt där. Hur fasiken tänker man?!

  2. Victoria 4 juni, 2019 on 06:01 Svara

    Det är nog så här man känner när man ska ta examen. Jag har velat gå ur i tre år och gå tillbaka till jobbet men helt plötsligt börjar man undra, när det väl börjar bli dags ??‍♀️Bra kämpat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna