VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INGEN KLÄNNING MEN…

Det gick inte alls bra med klänningshoppandet idag. Med betoning på inte alls ?

 

 

Köpte en ny bikini bland annat istället. Ska ju faktiskt på SPA nästa helg. Den här från Lindex by Malina är helt ljuvligt fin. Otroligt utplockat och underdelen är nog egentligen en storlek för stor, så tror jag kanske lämnar tillbaka den. Men överdelen funkar väl till svart underdel tänker jag.

Shoppade även nya underkläder och skor. Får nog bli en klänning från garderoben hemma helt enkelt för nu orkar jag inte leta mer haha. Letade igenom varenda butik på asecs. Det är ju inte så att jag är ute i sista stund egentligen, jag har spanat lite halvt i flera månader. Men ingen klänning har känts sådär klockren. För fin, för tråkig eller något annat som gör att den går bort. Ska skifta fokus till nya örhängen istället tror jag.

 

Någon av dessa kanske… ?

 
 


Kommentarer


 1. Marie 1 juni, 2019 on 16:36 Svara

  Helt missat denna kollektion! Så ljuvlig!!

 2. Mikaela 1 juni, 2019 on 19:02 Svara

  Spana in Carolina Gynning på Bubbleroom.

  • Evelina 1 juni, 2019 on 23:17 Svara

   Ja har redan gjort det men fastnade inte för någon klänning där ? men tack snälla ändå för tips! ?????

 3. Angelica 2 juni, 2019 on 22:30 Svara

  Den gröna har jag 🙂 tycker den är så fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna