VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNAAART

Vilken känsla att skicka in den sista examinationsuppgiften igår kväll! Mina barn har varit tålmodiga med mig och jag har förklarat att snaaart är det slut med mammas plugg så jag kan vara ledig när vi är hemma. Och detsamma säger jag till ER! Be patient med mig, jag vet att jag inte är så aktiv som jag brukar här inne men snart får jag tillbaka mer tid.

 

Ikväll blir det bio med Elion så vi får lite egentid. Ja imorgon ska han och jag på en liten utflykt så det får vi då med. Fast det egentligen är pappavecka. Älskar att vi kan låna honom lite på varandras veckor och jag är tacksam för att Elion vill vara hos oss ända till imorgon kväll. Snacka om bonusdagar tillsammans.
 

 
Men först jobbdag! Var en stressig morgon för jag behövde köra in till högskolan mott i centrum och hämta biljetter till avslutningscermonin. Fixa sig själv plus tre barn (även om Elion ju sköter typ allt själv), lämna på förskolan och köra fram och tillbaka till stan och vara på plats på jobbet klockan 08 är rätt bra jobbat för en morgontrött person som mig ??

 
 

Dagens rätt – rester! Älskar att ha med mig lunchlåda även om jag också älskar att ha en mataffär under kontoret (och restauranger i närheten) så jag kan köpa lunch om jag inte har med mig mat en dag. Brukar du också ha med matlåda till jobbet?

 


Kommentarer


 1. Josefin 29 maj, 2019 on 10:33 Svara

  VACKRA människa! Få INTE för dig att färga ditt hår nu för du är SÅ SNYGG i den färgen som du har. Marinblått till det och du strålar! Var bara tvungen att skriva det.

  Jag har alltid matlåda till jobbet 🙂

  • Evelina 30 maj, 2019 on 13:36 Svara

   Taaack! Men jag har precis lagt i en toning så håret är mörkare än det brukar ?? men iaf, tack snälla! Vänliga ord till en som känner sig sjukt sliten ?❤️??

 2. Marie 29 maj, 2019 on 11:31 Svara

  Har lyxen att äta pedagogisk lunch och får därmed lunchen gratis varje dag som buffe. Så skönt!

  • Evelina 30 maj, 2019 on 13:37 Svara

   Åh vad härligt!!!

 3. Sandra 29 maj, 2019 on 13:48 Svara

  Alltid matlåda! Billigt och nyttigt ?

 4. Elin 29 maj, 2019 on 15:29 Svara

  Fin du var i den blå färgen! ?
  Det är lite olika med mat på jobbet. Ibland matlåda, ibland köper jag dagens i lunchrestaurangen. Vad är det du älskar med att ha med matlåda? ? Härligt att se allt så positivt, hihi.. jag behövde lite sån glädjedos nu känner jag. Lite pmsig.. ?
  Kram

  • Evelina 30 maj, 2019 on 13:37 Svara

   Tack snälla ??❤️? marinblått är mitt svart ? kram!

 5. Sofie 30 maj, 2019 on 06:06 Svara

  Försöker alltid ta med matlåda om jag har några rester i kylen. Annars blir det någon plocksallad eller smarrig kebab från vagnen brevid jobb 🙂

  • Evelina 30 maj, 2019 on 13:38 Svara

   ???

 6. Johanna 30 maj, 2019 on 11:50 Svara

  Heja dig! Du passar otroligt bra i den färgen ?

  • Evelina 30 maj, 2019 on 13:38 Svara

   Tack snälla söta du! ❤️??

 7. Elin 2 juni, 2019 on 09:05 Svara

  Försöker att ha matlåda varje dag. Vart är den blå blusen ifrån? Du passar så bra i den färgen.

  • Evelina 2 juni, 2019 on 10:58 Svara

   Tack snälla! Den är från Kappahl, rätt gammal tyvärr (köpt för typ 2 år sedan).
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna