VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ROADTRIP MED SÅNG

 

Lite av dagens shoppingskörd från Gekås i Ullared. Två pocket och en klänning till mig.

 

Elion frågade tidigare i veckan när vi skulle åka till Ullared… Och då tänkte jag – varför inte på torsdag!? Ledig dag och examinationsuppgifterna inskickade. Mange ville gå på jaktmässan och jag vill helst inte ha med Idun och Aston till Ullared, det är en såå stor butik med oftast såå mycket människor. Jag frågade pappa om de hade något annat planerat eller om vi kunde lämna minisarna hos dem under tiden. Och det kunde dom!

 

Utöver det till mig på bilden ovan köpte vi mest uteleksaker till barnen. Och presenter till de två kalas Elion ska på i helgen. Det var en riktigt kul tripp och jag är glad att Elion fortfarande vill åka iväg med bara mig sådär på shoppingtur hehe. Inser att det kan få ett abrupt avslut närsom. Men vi älskar att sjunga till hög musik båda två så när han inte tycker Ullared är roligt längre får vi förstås göra roadtrips med andra mål så vi kan fortsätta med det. Fler som gillar att sjunga i bilen? Jag gör det själv också men annars är det bara med Elion som jag släpper ut det ordentligt haha.

 

Kram & Godnatt!

 

 
 


Kommentarer


 1. Sofia 31 maj, 2019 on 13:51 Svara

  Åh vad mysigt! Kan du inte visa vad ni köpte?

  • Evelina 31 maj, 2019 on 20:56 Svara

   Vet inte om det var så värst spännande saker den här gången tyvärr ? gick knappt på heminredning t.ex… ?☺️

 2. Emelie 1 juni, 2019 on 07:35 Svara

  Vi dök också in där i torsdags (reste från Skara till Malmö) men jisses vad folk?! ? Blev lite nya t-shirts till mina stora pojkar och nödvändigheter inför sladdisens ankomst sen gav vi upp, var lite för trångt kände vi alla…?

  • Evelina 1 juni, 2019 on 08:45 Svara

   Haha ja vi sa flera gånger att vad myyycket folk!!? Så trångt! Vi tyckte med det var för alldeles för mycket folk ?

 3. Christina 5 juni, 2019 on 07:05 Svara

  Å så snygg klänning .arboxå köpt en sådan röd ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna