VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BORTSKÄMD OCH KÄRLEKSPÅFYLLD

För mig blev Mors dag lite som en födelsedag all over igen. Alltså så bortskämd! Från flera håll. Minisarnas svärmor hade köpt en present som ”de” gav (ett doftljus med vackra ord på), Mange hade också köpt en present åt barnen och han ordnade god fruktfrukost som vi åt innan vi hämtade hem barnen, men det som värmde allra mest i hjärtat var det Elion hade ordnat. Just för att det kom direkt från honom (sorry svärmor och Mange men förstår lite att era presenter inte kom direkt från barnen hehe). Helt hans eget initiativ och av egen fantasi.

 


 

När vi hämtade honom hos sin pappa fick jag detta. En blombukett och ett kort. Som han hade köpt och ordnat med helt själv! Gått till affären själv, köpt själv och skrivit själv. Alltså jag har sällan blivit så himla rörd och  känt mig så himla älskad. Buketten var otroligt vacker men det allra vackraste stod på kortet. Började gråta haha, blev så rörd! Det känns dock för privat att visa, men hjälp alltså. Vilken underbar, fantastisk och kärleksfull son jag har. Världens bästa Elion!!

 

 

 

 

En bukett som inte kan bli mer ”Evelina”. Rosa och vitt. Kan knappt smälta det. Så mycket omtanke, tänk att han ordnat med det för min skull!

 

 

736bd480-8b5e-47f9-8a34-28a9acbe79c6.jpg

 

Det som betydde allra mest var att Elion ville komma extra till oss så jag fick vara med alla mina tre älsklingar dagen till ära. DET är såklart den allra bästa Mors dag-presenten en mamma kan få. Efter en god grillmiddag gick vi ut i vädret som är lite omväxlande minst sagt. Sol ena minuten och regn den andra. Projekt lära-sig-cykla pågår för båda våra minisar och Elion åkte inlines ett tag tills han också ville cykla. Det var en så himla himla mysig stund! Att bara vara tillsammans.

 

Lille Skutt fick också vara med såklart, alla är välkomna i vår familj haha. Och jag passade på att inviga mina nya skor också! Inte lika sköna som mina utslitna men kanske är just för att jag inte har gått in dom ännu hehe…

 

En målbild jag har är när vi alla fem kan ta en cykeltur tillsammans, på varsin cykel. Är såklart kul att göra cykelutflykter nu med, med minisarna i cykelvagn eller i cykelstolar, men att de också cyklar av egen maskin ser jag fram emot.

 
 


Kommentarer


 1. Mikaela 28 maj, 2019 on 07:02 Svara

  Förstår att du blev rörd,så himla fint av Elion!Jag jobbade på Mors Dag men i en affär såg jag en tonårspojke som köpte rosor till sin mamma och det gjorde mig rörd fast jag inte ens kände honom.Mitt yngsta barn,6 år, hade valt blommor och en present till mig.Det fanns en tanke bakom presenten,att den skulle synas (ett guldfärgat halsband med en rosa sten) Hur gulligt.Tanken bakom är så fin när någon anstränger sig.Hoppas du kan leva på den fina känslan länge.

  • Evelina 28 maj, 2019 on 22:38 Svara

   Åh så fint, det är ju precis sånt som betyder lite (mycket!!) extra ❤️ det kan jag definitivt!!! ?????

 2. Marianne 28 maj, 2019 on 20:42 Svara

  Så fint gjort av Elion !

  • Evelina 28 maj, 2019 on 22:38 Svara

   ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna