VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄSTA VECKA!!!

Måndag morgon och den näst sista veckan som student!!

Jag har lämnat barnen och vi ska sitta och skriva på vår examinationsuppgift som ska in imorgon natt. Känslan är ganska välbeskriven nedan…:
Kommentarer


  1. Elina 27 maj, 2019 on 13:53 Svara

    Kämpa på!! 😀 Snart är du klar!

    Jag känner också typ noll motivation… går på mammaledighet om nästan en månad och sen är det ju en massa klämdagar och sånt. Och två av barnen går på sommarlov 5 juni. Hur ska jag kunna få nåt vettigt gjort när det bara känns som sommarledigt och att lilla bebisen snart är här? (Behöver jag lägga till att jag längtar en massa också och liksom har tankarna på ”annat håll”… :P)

    • Evelina 27 maj, 2019 on 13:56 Svara

      Åh förstår att du har tankarna helt någon annanstans haha! Kämpa du med!! Jag tycker att klämdagar är mest pest när man är student faktiskt, för man förväntas ändå göra lika mycket som en person på höstterminen som inte har dessa klämdagar. Så ledigt blir det ju inte, bara mer att trycka in på de andra dagarna iså fall… Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna