VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNFRITT DYGN

Vi hade en del emot oss, som ryggskott på mig och ostadigt väder (vi hade önskat oss långpromenader in till centrum och hem) men vi fick ett fint dygn tillsammans bara vi två. Så värdefullt att äta i lugn och ro och få prata till punkt en hel måltid emellanåt ☺️


Men först startade dagen med fotbollsmatch! Elions lag vann med 16 (!)-0!
En bild som summerar matchen rätt bra för min och minisarnas del ? de levde rövare vid sidan av planen, hittade på en del nytt med bollen som typ detta. Plankan á la fotboll?! ??

Efter att barnen var överlämnade åkte vi först och köpte med varsin sallad som vi tog med ut till stugan där vi satt på altanen en stund. Passade på att köra ut barnens lekstuga som ska byggas upp asap, siktet inställt på torsdag när vi är lediga ?


Sedan tog vi en liten shoppingtur, Mange behövde nya skor som ni ser ? Blev dessa från Björn Borg tror jag det var.
Jag provade en del medan han stod i kö och tänkte examensdag men så blev jag ju påmind om att jag inte ens har bestämt klänning… ?
Nya träningsskor blev det i alla fall! Första gången jag testar Reebok men de kändes super direkt. Faktiskt det första paret jag provade och bestämde mig nästan direkt. Lite kul med tanke på att jag suckade för att jag tyckte Mange var kräsen när han kollade skor, och han sa att jag inte ska säga något. Där fick han (fast blev nästan lite förvånad själv över mitt raska beslut…) ??Väl hemma blev det kallt rosebubbel och iordningfix innan svärfar, vår chaufför, kom för att skjutsa in oss till centrum.
Vi hade bokat bord på Pinchos och jag drack en galet god drink med mango/kokossmak. Utan sockerlag och med sockerfri 7 up. Verkligen för mig, gillar INTE söta drinkar (eller söta drycker överlag)
Mumsfillibaba! Fast de har inte längre kvar baconinlindade dadlar på menyn och det gör faktiskt att jag hellre går någon annanstans… Var det bästa på hela menyn! I och för sig kanske den där drinken kompenserar upp ??


Idag är det Mors dag och jag har verkligen fått de finaste minnena. Skriver mer om det imorgon för nu väntar soffhäng och söndagsglassen!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna