VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄR DET BARA JAG?Älskar min nya almanacka (eller ja, fodralet)! Hade beslutsångest mellan rosa och beige, frågade Mange och han sa ”du är väl inte särskilt beige!?”. Bestämde mig i där och då för rosa! Piggar klart upp alla jobbdagar lite extra ?

Vi är för övrigt inte många på jobbet som ens vill ha en fysisk almanacka. Jag är en av få. Och vi får endast beställa en sådan om vi lovar att dessutom uppdatera den elektroniska almanackan haha. Men jag kan liksom inte tänka ett liv utan min almanacka jag kan skriva i för hand. Är det bara jag som tror att jag kommer vilja ha en sådan för alltid? Tänker att det kanske är lättare om man har jobbtelefon och privat telefon i samma telefon? Nu har jag två och skulle då alltså ändå behöva hålla koll på två olika kalendrar så tycker detta fungerar bäst.


Idag kommer min man äntligen hem igen! Jag ska flexa ut en timme tidigare och sluta redan vid 15 för att få lite extra fredagsmys med barnen innan han kommer hem ?
Kommentarer


 1. Så fint

 2. Inne hos Ina 24 maj, 2019 on 11:24 Svara

  Jag har så svårt att få överblick i en elektronisk kalender. Kommer också alltid vilja ha en i papper 🙂

  • Evelina 25 maj, 2019 on 07:58 Svara

   Jamen precis så känner jag också! ??? blir lättare att se när man får bläddra liksom ?

 3. Elina 24 maj, 2019 on 12:59 Svara

  Papperskalender for life här!! ??

  • Evelina 25 maj, 2019 on 07:57 Svara

   Haha härligt med fler likasinnade! ????

 4. Andrea 24 maj, 2019 on 15:35 Svara

  Åh! Vart har du köpt den fina kalendern? Tack för en fin blogg?

  • Evelina 25 maj, 2019 on 07:57 Svara

   Leverantören är Burde! Finns lite överallt och säkert i någon leverantörskatalog på jobbet om du också ska köpa genom det ? omslaget följer med flera år så byter man bara själva almanackan inuti sen ??

   • Andrea 25 maj, 2019 on 22:09 Svara

    Tack för svar?

 5. Veronica 24 maj, 2019 on 17:55 Svara

  Använder också papperskalender! En privat och en jobb. Måste dock uppdatera den elektroniska för kollegornas skull. Älskar att skriva så jag kommer nog alltid vilja ha en manuell..

  • Evelina 25 maj, 2019 on 07:55 Svara

   Oj det var avancerat med två papperskalendrar! Ja jag uppdaterat också den elektroniska för kollegornas skull, vi bokar in så mycket gemensamt och med varandra utifrån den så det är ett måste ?

 6. Millan 25 maj, 2019 on 06:51 Svara

  Jag höll fast vid pappersformatet jättelänge. Men när jag insåg hur smidigt det var att kunna ha en gemensam kalender med min man så blev det den i telefonen i stället. Plus att det är lättare att flytta runt saker som får ändrad tid/dag. Vill gärna ha allt i kronologisk ordning, och slippa överstrykningar ?

  • Evelina 25 maj, 2019 on 07:54 Svara

   Jag skriver ju in viktiga saker för Mange och barnen i papperskalendern också, och för att slippa överstrykningar har jag pennor som går att sudda (inte blyerts utan tusch/bläckaktiga) ???

 7. C 25 maj, 2019 on 08:59 Svara

  Håller helt med dig ! Kommer aldrig överge papperskalendern. Så roligt att välja en fin varje år . Sitter ofta och bläddrar och skriver in allt som jag ska göra och Kul att gå tillbaka och läsa vad man gjort också , eftersom minnet är kort.
  Man får en annan överblick , när man vänder blad och räknar veckor . ?

 8. Therese 25 maj, 2019 on 10:36 Svara

  Jag är likadan! ?

 9. Mikaela 25 maj, 2019 on 17:00 Svara

  Än så länge förlitar jag mig på mitt minne ? Haft familjekalender på väggen men glömmer använda den ? Skulle dock föredra papperskalender framför digital.Får dålig överblick av den.

 10. Jag har också papperskalender. Vet inte ens hur man använder den på telefonen. Föredrar att skriva i bok faktiskt. Med det jobb som jag har behöver jag heller inte synka min kalender med någon annan. 🙂

 11. Maria 26 maj, 2019 on 20:45 Svara

  Jobbar också inom myndighet och jag kör en papperskalender både privat och jobb. Jag uppdaterar den digitala kalendern för kollegor och tar emot bokningar. Har två telefonen eftersom jag har klienter som kan ringa när som helst och jag vill inte ha den typen av inkommande samtal på min fritid. Jag har dock med mig min jobbtelefonen hem om jag kanske skulle behöva boka om pga sjukdom eller vab. Jag kommer aldrig överge papperskalender, jag älskar att skriva i den och alla tankar och kom ihåg hamnar där i ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna