VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KORT NATT

Morningwalk när den är som bäst (trots 4 timmars sömn)


Jag kan ju säga att det INTE är många kvällar och helger jag har pluggat, eftersom jag har känt att det är viktigt att hålla vanliga arbetstider och prioritera man och barn på övrig tid. Men igår kväll åkte Mange uppåt för några dagars utbildning i huvudstaden igen (tredje och sista gången för kursen) och jag kände bara att nä – jag vill gasa på med examinationsuppgift nummer två för att kunna släppa den. Så jag satte mig framför datorn på kontoret när alla barnen somnat vid 21 (de små somnar såklart tidigare men Elion går och lägger sig kring halv nio) och fram till strax efter 01. Fick sådant härligt flowi skrivandet! Känns underbart att veta att jag kan vara ledig med gott samvete i helgen när jag och Mange är barnfria (svärmor och svärfar ville låna minisarna) och att de sista dagarna nu mest kommer innebära småpill med livet sista examinationsuppgifter.
Kommentarer


  1. Indira 22 maj, 2019 on 22:45 Svara

    Fy fan så skönt!! Jag håller på med examensarbetet och min skrivpartner håller på få panik medans jag tänker att det till slut löser sig!! Ska bli sååå skönt att bara jobba efter sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna